Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Αυτά είναι τα σήματα για εστιατόρια και cafe

ΑρχικήΝέαΕστίαση: Αυτά είναι τα σήματα για εστιατόρια και cafe
spot_img

cibum team

 

Τρεις διαφορετικές σημάνσεις παρουσιάστηκαν την Τρίτη 13 Ιουλίου κατά την εξειδίκευση των μέτρων από τους υπουργούς Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, και Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Οι τρεις σημάνσεις είναι οι:

– «Χώρος Covid Free»

– «Μεικτός Χώρος»

– «Πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό»

Σε αυτή τη φάση μπορούν να κατεβάσουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων το πρώτο και το τρίτο, καθώς μεικτός χώρος, με έλεγχο πιστοποιητικών, δεν προβλέπεται να υπάρξει σε αυτή τη φάση.

Δηλαδή, σε όλους τους υπαίθριους χώρους σε καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια θα καθόμαστε όλοι, χωρίς επίδειξη πιστοποιητικού ή τεστ, όπως κάνουμε σήμερα.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν όσοι χώροι, με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη, δηλωθούν μόνο για εμβολιασμένους, αν και είναι υπαίθριοι.

Χώρος covid free

Τα εν λόγω καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με το 85% της χωρητικότητάς τους.

Οι πελάτες θα πρέπει να είναι μόνο καθήμενοι, θα τηρούνται οι κανόνες αποστάσεων ενώ θα υπάρχουν και αυστηρές κυρώσεις σε περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων.

Οι κλειστοί χώροι των καταστημάτων εστίασης θα λειτουργήσουν αποκλειστικά μονο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, δηλαδή ως covid free.

Πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό

Με αυτό το σήμα θα πιστοποιούνται οι επιχειρήσεις στις οποίες όλο το προσωπικό που εργάζεται έχει εμβολιαστεί.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα