Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
25.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σ. Κυριακίδου: Σε κίνδυνο η επισιτιστική ασφάλεια χωρίς βιώσιμο διατροφικό σύστημα

ΑρχικήΝέαΣ. Κυριακίδου: Σε κίνδυνο η επισιτιστική ασφάλεια χωρίς βιώσιμο διατροφικό σύστημα
spot_img

Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων επανέλαβε ότι ο χρόνος των χημικών φυτοφαρμάκων έχει τελειώσει

«Χωρίς βιώσιμο διατροφικό σύστημα, βάζουμε την επισιτιστική ασφάλεια σε κίνδυνο», τόνισε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου μιλώντας στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Διατροφικής Ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

- Advertisement -

Η ίδια σημείωσε ότι «η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε λύσεις βραχυπρόθεσμα».

Παράλληλα, η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι «μαζί μπορούμε να θέσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια πορεία προς τη βιωσιμότητα», κάτι το οποίο μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για τους αγρότες, τους πολίτες και τη φύση, ενώ επανέλαβε ότι ο χρόνος των χημικών φυτοφαρμάκων έχει τελειώσει.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα