Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2024
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τις επόμενες μέρες η έγκριση από την ΕΕ για την ενίσχυση στην εστίαση

ΑρχικήΝέαΤις επόμενες μέρες η έγκριση από την ΕΕ για την ενίσχυση στην εστίαση
spot_img

cibum team

  Η πλατφόρμα για την ενίσχυση στην εστίαση είναι έτοιμη και αναμένεται η τελική έγκριση από τις Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες του ΕΣΠΑ. Αυτό αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης προσθέτοντας «…και ξεκινάμε αμέσως». Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής: «Η πλατφόρμα για την ενίσχυση στην Εστίαση είναι έτοιμη και αναμένουμε για να την θέσουμε σε λειτουργία την τελική έγκριση από τις Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες του ΕΣΠΑ. Αναμένεται τις επόμενες μέρες και ξεκινάμε αμέσως».


Δείτε: EFSA: πιο συστηματικός τρόπος υπολογισμού και παρουσίασης του χρόνου ζωής  

 Δείτε: ΣΕΑΟΠ: Αλλάζει το ρυθμιστικό πλαίσιο παραγωγής και επισήμανσης των αλκοολούχων ποτών της Ευρώπης   

Δείτε: Εντός των επόμενων ημερών η σύμβαση στον τουρισμό γίνεται υποχρεωτική σε όλο τον κλάδο  

 Δείτε: Αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή τουριστών στις 15 Μαΐου  

 Δείτε: «Το πάει το γράμμα» ο μουσακάς; 

Δείτε: Αγρότες σε ΗΠΑ και ΗΒ θάβουν τα εσώρουχα τους στα χωράφια  

Δείτε: Ένα κείμενο – «κραυγή αγωνίας» για το επιβαλλόμενο διατροφικό lockdown.Τελικά ο τρόπος ζωής και διατροφής, είναι δική μας επιλογή; 

Δείτε: Απόφαση σταθμός της ΕΕ: ενέκρινε έντομα ως τρόφιμα. Γιατί η κατανάλωση εντόμων είναι μονόδρομος για την ανθρωπότητα. 

Δείτε: Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του  

Δείτε:  Όταν ένα αθώο κρουασάν γίνεται επικίνδυνο ερπετό  

 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο