Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βιομηχανία αυγών: Η διαδικασία επεξεργασίας και υγιεινής κατά τη παραγωγή αυγών (Video)

ΑρχικήΝέαΒιομηχανία αυγών: Η διαδικασία επεξεργασίας και υγιεινής κατά τη παραγωγή αυγών (Video)
spot_img

Το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Purdue αναπτύσσουν εκπαιδευτικά βίντεο για την απεικόνιση της επεξεργασίας και της υγιεινής κατά την παραγωγή αυγών.

Η Υπηρεσία Αγροτικού Μάρκετινγκ (AMS) του USDA (Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ), η Υπηρεσία Αγροτικής Έρευνας (ARS) και το Πανεπιστήμιο Purdue έχουν αναπτύξει μια σειρά εκπαιδευτικών βίντεο, στα οποία δείχνουν αποτελεσματικά το πώς αξιολογείται η υγιεινή του εξοπλισμού επεξεργασίας των κελυφωτών αυγών.

Οι πρακτικές σε αυτά τα βίντεο μπορούν να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις σε κάθε εγκατάσταση αυγών με κέλυφος που επιθυμεί να βελτιώσει τις τεχνικές της.

Τα βίντεο ξεναγούν τον θεατή σε κάθε φάση της επεξεργασίας των αυγών με κέλυφος και εξηγούν πώς να επιθεωρήσει κάθε στοιχείο της εγκατάστασης για την αποτελεσματικότητα της υγιεινής. Συνολικά, υπάρχουν 18 βίντεο, στα οποία περιγράφεται- μεταξύ άλλων- ποια βήματα πρέπει να ακολουθούνται για να είναι καθαρά τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις πριν από την επιθεώρηση από το προσωπικό του USDA.

Για να υποστηρίξει τις αναδυόμενες ανάγκες σε ολόκληρη τη βιομηχανία αυγών τα τελευταία χρόνια, η AMS επανεξέτασε τις εσωτερικές της διαδικασίες για την αξιολόγηση της υγιεινής του εξοπλισμού στις μονάδες επεξεργασίας αυγών με κέλυφος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο του USDA, ο οργανισμός επισκέφτηκε περισσότερες από 30 εγκαταστάσεις επεξεργασίας αυγών με κέλυφος σε όλη τη χώρα για να αξιολογήσει την υγιεινή και την κατάσταση του εξοπλισμού. 

 Μπορείτε να βρείτε την πλήρη σειρά βίντεο στο κανάλι YouTube Extension του Πανεπιστημίου Purdue εδώ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο