Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
31 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανεμβολίαστοι ξενοδοχοϋπάλληλοι: Υποχρεωτικά δύο τεστ την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα

ΑρχικήΝέαΑνεμβολίαστοι ξενοδοχοϋπάλληλοι: Υποχρεωτικά δύο τεστ την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα
spot_img

cibum team

Το μέτρο που ίσχυε για τις “κόκκινες περιοχές” σε τουρισμό και εστίαση τώρα επεκτείνεται σε όλη τη χώρα.

Δύο τεστ την εβδομάδα θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν όσοι εργάζονται σε τουρισμό και εστίαση και δεν έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής των ειδικών, την οποία υιοθέτησε η κυβέρνηση.

Το ένα από τα δυο τεστ θα είναι self test και το άλλο rapid.

Σημειώνεται ότι τα δυο τεστ ήταν υποχρεωτικά για τους εργαζόμενους στους συγκεκριμένους κλάδους σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Πάρο.

Το μέτρο επεκτάθηκε πλέον σε όλη τη χώρα. 

«Η κατάσταση στη χώρα μας απαιτεί αυξημένη προσοχή και επαγρύπνηση από όλους μας», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το ένα self test δίνεται κάθε εβδομάδα από τα φαρμακεία. Ωστόσο για το κόστος για το rapid test, όπως φαίνεται, θα βαρύνει τον ίδιο τον εργαζόμενο, εκτός η επιχείρηση αποφασίσει διαφορετικά. Ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως θα δοθούν περαιτέρες πληροφορίες στις επόμενες ώρες, καθώς κάποιοι εργαζόμενοι είναι σε απομακρυσμένες περιοχές.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Το BRC issue 9 είναι γεγονός – Πότε ξεκινάει η πιστοποίηση κατά το νέο τεύχος του προτύπου;

Το τεύχος 9 του BRC για την ασφάλεια των τροφίμων, είναι πλέον γεγονός, αφού κατέφθασε την 1η Αυγούστου 2022.

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα