Πρόβλημα με το καπάκι όταν αυτό εκτίθεται σε θερμότητα
Η εταιρεία Stanley ανακαλεί 2,6 εκατομμύρια ταξιδιωτικές κούπες – θερμός από ανοξείδωτο χάλυβα της σειράς Switchback and Trigger Action λόγω κινδύνου εγκαύματος.
Το πρόβλημα έχει προκύψει λόγω αστοχίας του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένα τα σπειρώματα στο καπάκι της κούπας, με αποτέλεσμα να συρρικνώνονται όταν εκτεθούν σε θερμότητα, προκαλώντας την αποκόλληση του καπακιού κατά τη χρήση, εκθέτοντας τον χρήστη σε κίνδυνο εγκαύματος.
- Δείτε επίσης: «Σοκολάτα Ντουμπάι»: Μπορεί όποιος θέλει να φτιάχνει και να πουλάει τη συγκεκριμένη σοκολάτα;
Η Stanley έχει λάβει 91 αναφορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 16 στις Η.Π.Α., για τα καπάκια των ανακληθέντων ταξιδιωτικών κούπες που αποσπάστηκαν κατά τη χρήση, με αποτέλεσμα 38 εγκαύματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων δύο εγκαυμάτων στις ΗΠΑ, με 11 καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να χρειάζονται ιατρική φροντίδα.
- Δείτε επίσης: Πόσα μικρόβια έχουν οι οικιακές υδραυλικές εγκαταστάσεις
- Μπάρες φρούτων: Γιατί εργαστήριο επιμένει ότι δεν είναι ούτε υγιεινό, ούτε ιδανικό σνακ
Οι ανακληθείσες κούπες με διπλά τοιχώματα πωλούνταν σε διάφορα χρώματα, όπως λευκό, μαύρο και πράσινο, σε 12 oz., 16 oz. και 20 oz. μεγέθη με καπάκι από πολυπροπυλένιο. Το λογότυπο Stanley εμφανίζεται στο μπροστινό και στο κάτω μέρος της κούπας. Οι ανακληθείσες κούπες έχουν έναν από τους παρακάτω αριθμούς αναγνώρισης προϊόντος τυπωμένο στο κάτω μέρος της κούπας.
Ονομα | Μέγεθος | Αριθμός Αναγνώρισης Προϊόντος |
---|---|---|
Switchback | 12 ουγγιές | 20-01437 |
16 ουγγιές | 20-01436, 20-02211 | |
Ενέργεια ενεργοποίησης | 12 ουγγιές | 20-02033, 20-02779, 20-02825 |
16 ουγγιές | 20-02030, 20-02745, 20-02957 | |
20 ουγγιές | 20-02034, 20-02746 |
Τα προϊόντα που ανακαλούνται πωλούνται από πολλά καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλον τον κόσμο και την Έλλάδα, την Amazon.com, και άλλα καταστήματα στο διαδίκτυο.
Δείτε επίσης: Το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται είναι η δημόσια υγεία: Τι κάνει το φοινικέλαιο στον χυμό ροδάκινο-βερίκοκο;
Δείτε επίσης: Πώς θα αναγνωρίσετε τη νοθευμένη σκόνη πρωτεΐνης