Μόνο για τα κρασιά οι πελάτες πλήρωσαν 153.000 ευρώ!
Προκαλεί για άλλη μία φορά ο διάσημος Τούρκος chef Salt Bae ή αλλιώς Νουσρέτ, ο οποίος έγινε γνωστός για την κίνησή του όσον αφορά στον τρόπο που αλατίζει τις μπριζόλες, που συνοδεύεται από τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου και τα κολλητά μπλουζάκια σε συνδυασμό με το αισθησιακό ταπεραμέντο και φυσικά τα κοφτερά χασαπομάχαιρά του…
Είχε καιρό φαίνεται να προκαλέσει αρνητικά σχόλια που μάλλον του αρέσουν, και ανέβασε μόνος του στο Instagram μία εξωφρενική απόδειξη λογαριασμού από το εστιατόριό του στο Αμπού Ντάμπι.
Σύμφωνα με την ανάρτηση στην οποία ο δαιμόνιος χασάπης έγραψε “η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή” ο λογαριασμός έφτασε τα 161.550 ευρώ αν και από την απόδειξη φαίνεται πως η παρέα ήταν ολιγομελής. Ο πελάτης το όνομα του οποίου δεν αποκάλυψε ο Salt Bae και η παρέα του έφαγαν, όπως φαίνεται από τη απόδειξη, την περίφημη χρυσή μπριζόλα του Gold Ottoman Steak αξίας 1.450 ευρώ! το Gorlden Istanbul 3.362 ευρώ! αλλά ο λογαριασμός εκτοξεύτηκε από τα περίφημα κρασιά Petrus που όλα μαζί κόστισαν περίπου 153.000 ευρώ!
Και βέβαια έγινε αυτό που… ζητούσε! Οι ακόλουθοί τους τον έκραξαν (όχι όλοι) με έντονες αντιδράσεις και εκφράσεις. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν αυτός που πλήρωσε το μαλλί, αλλά σίγουρα δεν θα είναι κάποιος βιοπαλαιστής ή συνηθισμένος εργαζόμενος.