Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Salt Bae: Λογαριασμός 161.500 ευρώ σε ένα από τα εστιατόρια του διάσημου “χασάπη”

ΑρχικήΟικιακάLIFESalt Bae: Λογαριασμός 161.500 ευρώ σε ένα από τα εστιατόρια του διάσημου "χασάπη"
spot_img

Μόνο για τα κρασιά οι πελάτες πλήρωσαν 153.000 ευρώ!

Προκαλεί για άλλη μία φορά ο διάσημος Τούρκος chef Salt Bae ή αλλιώς Νουσρέτ, ο οποίος έγινε γνωστός για την κίνησή του όσον αφορά στον τρόπο που αλατίζει τις μπριζόλες, που συνοδεύεται από τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου και τα κολλητά μπλουζάκια σε συνδυασμό με το αισθησιακό ταπεραμέντο και φυσικά τα κοφτερά χασαπομάχαιρά του…

Είχε καιρό φαίνεται να προκαλέσει αρνητικά σχόλια που μάλλον του αρέσουν, και ανέβασε μόνος του στο Instagram μία εξωφρενική απόδειξη λογαριασμού από το εστιατόριό του στο Αμπού Ντάμπι.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην οποία ο δαιμόνιος χασάπης έγραψε “η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή” ο λογαριασμός έφτασε τα 161.550 ευρώ αν και από την απόδειξη φαίνεται πως η παρέα ήταν ολιγομελής. Ο πελάτης το όνομα του οποίου δεν αποκάλυψε ο Salt Bae και η παρέα του έφαγαν, όπως φαίνεται από τη απόδειξη, την περίφημη χρυσή μπριζόλα του Gold Ottoman Steak αξίας 1.450 ευρώ! το Gorlden Istanbul 3.362 ευρώ! αλλά ο λογαριασμός εκτοξεύτηκε από τα περίφημα κρασιά Petrus που όλα μαζί κόστισαν περίπου 153.000 ευρώ!

apodeiksi

Και βέβαια έγινε αυτό που… ζητούσε! Οι ακόλουθοί τους τον έκραξαν (όχι όλοι) με έντονες αντιδράσεις και εκφράσεις. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν αυτός που πλήρωσε το μαλλί, αλλά σίγουρα δεν θα είναι κάποιος βιοπαλαιστής ή συνηθισμένος εργαζόμενος.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο