Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βίντεο αποκαλύπτει πως φτιάχνονται τα αυγά στα McDonald’s

ΑρχικήΟικιακάLIFEΒίντεο αποκαλύπτει πως φτιάχνονται τα αυγά στα McDonald's
spot_img

Όταν μιλάμε για fast food, ίσως να προκαλεί σοκ όταν διαπιστώνουμε ότι μερικά από τα αγαπημένα μας πιάτα δεν είναι και πολύ φρέσκα.

Και παρόλο που ορισμένες αλυσίδες καυχιούνται για την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων τους, είναι σχεδόν αδύνατο να ανταποκριθούν στο μεγάλο όγκο των παραγγελιών χωρίς να έχουν προετοιμάσει εκ των προτέρων ορισμένα από τα πιάτα τους.

Ένας TikToker έγινε viral αφού έδειξε τα παρασκήνια του τρόπου με τον οποίο  προετοιμάζονται εντελώς διαφορετικά δύο διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου προϊόντος της McDonald’s.

Η McDonald’s , η οποία προσφέρει πλέον ολοήμερο πρωινό σε όλες τις ΗΠΑ, είναι γνωστό ότι σερβίρει δύο διαφορετικούς τύπους αυγών (εκτός από ομελέτα) ανάλογα με το είδος του πρωινού που παραγγέλνει κανείς, δηλαδή τετράγωνα και στρογγυλά αυγά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το χρήστη του TikTok @essentialmcdonalds, η μία παραλλαγή είναι προκατασκευασμένη και έρχεται προσυσκευασμένη, ενώ η άλλη παρασκευάζεται επί τόπου στην κουζίνα.

«Έρχονται προμαγειρεμένα», λέει ο υπάλληλος και συμπληρώνει πως «τα βάζουμε στη σχάρα, προσθέτουμε λίγο νερό και μετά τα ψήνουμε».

Πολλοί χρήστες πήγαν στην ενότητα σχολίων για να αποκαλέσουν τα στρογγυλά αυγά «ανώτερα» και να τα επαινέσουν για την καλύτερη υφή τους.

«Φυσικά και είμαι ο τύπος που προτιμά το μη φρέσκο ​​τύπο αυγού όλα αυτά τα χρόνια», «εντάξει. Οπότε θα τρώω στρογγυλά αυγά από εδώ και πέρα», «ακόμα προτιμώ τα τετράγωνα», «πάρα πολλές φορές έχω φάει τσόφλια αυγών» ήταν μερικά από τα σχόλια χρηστών στο TikTok.

Το τρίτο τρίμηνο του 2021, η McDonald’s ανέφερε αύξηση 12,7% στις πωλήσεις παγκοσμίως, με τις ΗΠΑ να παρουσιάζουν εντυπωσιακή ανάπτυξη κατά 9,6%. Η αλυσίδα αναμένεται να παρουσιάσει τα κέρδη της για το τέταρτο τρίμηνο στις 22 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο