Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Προϊόν: Αλάτι σε σπρέι ψεκασμού! Ομοιόμορφη κατανομή-έλεγχος πρόσληψης

ΑρχικήΟικιακάΝέο Προϊόν: Αλάτι σε σπρέι ψεκασμού! Ομοιόμορφη κατανομή-έλεγχος πρόσληψης
spot_img

cibum team

Το σωστό καρύκευμα των τροφίμων είναι το ιερό δισκοπότηρο ενός καλού πιάτου. Το αλάτισμα όμως έχει μπει πλέον στο 21ο αιώνα και καλπάζει…

Η εταιρεία Saxa κυκλοφόρησε το πρώτο στον κόσμο ψεκαστικό αλάτι διαθέσιμο σε εύχρηστα ανακυκλώσιμα μπουκάλια των 100ml. Τα μπουκάλια με σπρέι αλατιού είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος για να καρυκεύσετε πιάτα και μπορούν να βοηθήσουν όσους αγωνίζονται να ελέγξουν την πρόσληψη αλατιού.

Ένα ψέκασμα παρέχει μόνο το 1% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης αλατιού ενός ενήλικα. Το διάλυμα είναι λεπτό, κατανέμεται ομοιόμορφα πάνω στα τρόφιμα και διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους μεγάλους κόκκους αλατιού που μπορείτε να γευτείτε σε μία μόνο μπυκιά.Τα πρωτοποριακά σπρέι διατίθενται σε δύο γεύσεις, παραδοσιακό θαλασσινό αλάτι και αλάτι & ξίδι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το μαγείρεμα σε οποιοδήποτε φαγητό που συνήθως αρωματίζετε με το παραδοσιακό αλάτι.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα