Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Καύσωνας: Μήπως είναι κακό να τρώμε παγάκια;

Οφέλη και παρενέργειες από το μάσημα πάγου.

Ποια τρόφιμα κιτρινίζουν τα δόντια και ποια τα… ασπρίζουν!

 Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Το λευκό κρασί μπορεί να καθυστερήσει την εμμηνόπαυση

Τι έδειξαν τα ευρήματα νέας έρευνας

Βοηθάει ο καφές στην απώλεια βάρους;

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Catherine Zeta Jones: H δίαιτα που την κρατά… κορμάρα στα 51 της!

Αποκάλυψε το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της

Καινοτομία: Παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ από Vegan δέρμα με βάση τα φυτά

Η τσάντα σου είναι από αυθεντικό δέρμα...μάνγκο; Της Βίκης Τουτζιαράκη*

Χάπια: Με ποιο τρόφιμο πρέπει να αποφεύγετε να τα παίρνετε

Πιθανόν να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου

New food: Το kelp είναι το νέο… κέιλ

Το νέο must υλικό για τη κουζίνα έρχεται από την Ανατολή

Διακοπές και δίαιτα: 13 απόλυτα ρεαλιστικοί τρόποι για να χάσετε βάρος

Χρήσιμες συμβουλές για να επιστρέψετε πιο αδύνατοι από ποτέ.

Πατάτα εναντίον γλυκοπατάτας: Τι να προτιμήσετε και γιατί

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Καρπούζι: Το αλάνθαστο κόλπο για να επιλέγετε πάντα το καλύτερο

Πέντε tips πριν πάτε... για ζύγισμα

Καρπούζι vs πεπόνι: Ποιο είναι το καλύτερο

 Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Επιβεβαιώνεται ότι η κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1,4 εκατ. άνθρωποι. Η μεγαλύτερη έρευνα μέχρι σήμερα για τις επιπτώσεις του επεξεργασμένου κρέατος.

Μεσογειακή διατροφή… για την καρδιά μας!

Τι έδειξε νέα έρευνα – Τα οφέλη για όσους έχουν υποστεί έμφραγμα

Οι συνταγές που ψάξαμε περισσότερο στα lockdown του 2020

Η λίστα της Google. Στην πρώτη θέση μια απλή, πλην καθημερινή, συνταγή

Καφές με την υπογραφή… του Κάρλος Σαντάνα!

Τη δική του εταιρεία καφέ εγκαινίασε ο θρύλος της μουσικής.

Mark Wahlberg: έπαιρνε 11.000 θερμίδες την ημέρα για να παίξει στην νέα του ταινία

Τι περιελάμβανε το μενού. Από αδύνατος μποξέρ μεταμορφώθηκε σε παχύσαρκο ιερέα. 

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης