Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
24.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Φρικασέ νηστίσιμο.

Το πολυαγαπημένο φαγητό φοράει τα «σαρακοστιανά» του. Της Δήμητρας Κούτρη.

Η κερκυραϊκή παστιτσάδα δεν είναι κοκκινιστό. Είναι παστιτσάδα!

Ο αγώνας μιας βουρλισμένης Κερκυραίας για την χαμένη τιμή της πατσιτσάδας…Της Δώρας Βλάχου.

Πιλάφι στο πιάτο της γιαγιάς μου…

που ούτε καλή νοικοκυρά ήταν, ούτε καλή μαγείρισσα!

Είναι αλήθεια ότι η κατανάλωση μιας φέτας μπέικον την ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας;

Είναι τεκμηριωμένη η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου;

Παιδί: Υπερκινητικότητα και χρώματα τροφίμων.

Πόσο ένοχα είναι τα μπλε παγωτά και οι κόκκινες τούρτες;

Να, γιατί με λένε και καβουρομάνα…

Της Δώρας Βλάχου.

Η τσουκνιδόπιτα της κυρά-Κατερίνας της συμπεθέρας.

Ή αλλιώς, η πίτα στο «τσακ-μπαμ».

Μαλλιά: Τι να προσθέσετε στην διατροφή σας, για να δείτε το μεγάλο θαύμα.

Ο απόλυτος οδηγός για υγιή μαλλιά και νύχια.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. Τροφή και κορονοϊός: τι πρέπει να γνωρίζετε

Απαντήσεις και πιθανότητες, για το εάν ο κορονοϊός μεταδίδεται από: φαγητό, νερό, συσκευασίες τροφίμων και μαχαιροπίρουνα.

Καλό το “σαλαμάκι” αλλά μόνο από την Κατίνα…

Νέα έρευνα: αυξημένος κατά 46% ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου λόγω υπερκατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος.

Η “Λαδένια” της κυρίας Οδηγήτριας.

Η νηστίσιμη πίτσα της Κιμώλου. 

Προσοχή στο πλύσιμο λαχανικών και φρούτων.

Οι μισές περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης προέρχονται από μολυσμένα φρούτα και λαχανικά.

Τι είναι τo κίνημα «slow food» με σήμα το σαλιγκάρι.

Μία διαφορετική φιλοσοφία στη διατροφική καθημερινότητα.

Μειώστε την σπατάλη τροφίμων στο σπίτι

Μαθαίνουμε να ... διαβάζουμε τις ημερομηνίες ανάλωσης.

Οδηγίες για ασφαλή κατανάλωση ή και διάθεση κεφαλόποδων.

Καταναλώστε άφοβα χταπόδια, καλαμάρια, θράψαλα, και σουπιές.

Ξυδάκι για τα νεύρα…

Και αν περισσέψει βάλε και στη μαρουλοσαλάτα.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο