Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2024
9.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

VEGANism

Λεμόνια και λάϊμ: Γιατί κάποιοι λένε ότι δεν είναι vegan

Μπορεί να σοκάρει κάποιους το γεγονός ότι ορισμένα φρούτα μπορεί να μην είναι φιλικά προς τη χορτοφαγία.

Η φυτική διατροφή για 2 μήνες οδηγεί σε μείωση της βιολογικής ηλικίας – Μελέτη σε δίδυμους

Πειραματική μελέτη έδειξε ότι η βραχυπρόθεσμη vegan διατροφή σχετίζεται με μειώσεις στις εκτιμήσεις βιολογικής ηλικίας.

Τι είναι η vegan σοκολάτα

Θεωρείται η μαύρη σοκολάτα vegan;

Η Διατροφή του Μέλλοντος: Τι θέλουν οι καταναλωτές από τρόφιμα φυτικής προέλευσης που έχουν υποστεί ζύμωση

Μελέτη σε 7.800 καταναλωτές από 9 ευρωπαϊκές χώρες, για τη σημασία των αισθητηριακών κριτηρίων.

Vegan Society: Κυκλοφόρησε το μανιφέστο της vegan κοινότητας

Ποιά είναι τα αιτήματα της vegan κοινότητας.

ΕΕ: Ανάγκη διαθεσιμότητας και διαφοροποίησης φυτικών πρωτεϊνών

Τα συμπεράσματα της συνεδρίασης για την διαθεσιμότητα και τη διαφοροποίηση των φυτικών πρωτεϊνών.

Οι παρενέργειες της μετάβασης σε μια χορτοφαγική δίαιτα ολικής αλέσεως

Το σώμα μας θέλει ένα εύλογο διάστημα να προσαρμοστεί σε δραστικές αλλαγές στη καθημερινή διατροφή.

Μελέτη που θα προβληματίσει: Πόσο κακό κάνουν στη καρδιά σας τα φυτικά υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα;

Τα ευρήματα νέας μελέτης που ίσως προβληματίσουν τους vegans...

«Κρατήστε τα vegan τρόφιμα μακριά από το κρέας» ζητούν οι καταναλωτές σύμφωνα με δημοσκόπηση

Τι απάντησαν οι καταναλωτές σε δημοσκόπηση για τη παρουσία vegan και ζωϊκών προϊόντων στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπορούν να οδηγήσουν σε διατροφική “επανάσταση”;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των διατροφικών πολιτισμών παγκοσμίως.

Κρεατοφάγοι: Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν επειδή δεν μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος

Πρωτότυπη μελέτη σε Δανούς καταναλωτές - Τι λένε για να δικαιολογήσουν στον κόσμο αλλά και στον εαυτό τους την αδυναμία μείωσης κατανάλωσης κρέατος.

Φεστιβάλ με οικολογικά και βίγκαν προϊόντα στο Ζάππειο, 7-9 Ιουνίου 2024

7 με 9 Ιουνίου, 10:00 – 22:00 Ελεύθερη είσοδος.

Το “πρόβλημα” με τα φυτικά γιαούρτια

Είναι τα φυτικά γιαούρτια πραγματικά τόσο υγιεινά όσο το κανονικό γιαούρτι;

Φυτικά γεύματα που μπορείτε να μαγειρέψετε στη σχάρα

3 φυτικές συνταγές για το grill.

Μήνυση σε νοσοκομείο γιατί δεν είχε vegan επιλογές στο μενού – Η απόφαση του δικαστηρίου

Απόφαση δικαστηρίου έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενη, που θέτει τις επιλογές vegan στην ομπρέλα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Έρχεται η φυτική nutella – Τι θα περιέχει αντί για γάλα

Η Nutella αλλάζει και γίνεται vegan

Μελέτη: Αλλάξτε το κόκκινο κρέας με ΑΥΤΕΣ τις επιλογές και μειώστε τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου κατά 20%

Τα ευρήματα μελέτης από στοιχεία που συλλέχθηκαν από περισσότερους από 43.000 άνδρες.

Χορτοφαγική διατροφή: “Ναι μεν αλλά” όσον αφορά στα οφέλη – Η προειδοποίηση των επιστημόνων

Συνολικά η vegetarian και η vegan διατροφή έχουν ισχυρή στατιστική συσχέτιση με καλύτερη κατάσταση υγείας σε διάφορους παράγοντες κινδύνου.

Τι είναι το Seitan; Η vegan πρωτεΐνη ως εναλλακτική του τόφου

Ποιοι πρέπει να προσέξουν την κατανάλωση του.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η αποκαλυπτική ομοιότητα της ζύμωσης τροφίμων με τις “ζυμώσεις” στον ΣΥΡΙΖΑ – Του Δρ Φ. Γαΐτη

Τί σχέση μπορεί να έχει η συμπεριφορά των μικροβίων σε ένα προϊόν ζύμωσης, με την αλληλουχία γεγονότων στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση Τσίπρα.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Δεκάδες μολύνσεις από σαλμονέλα μετά την κατανάλωση ωμών λαχανικών

Η μόλυνση των λαχανικών μπορεί να συμβεί μέσω μολυσμένου εδάφους, κοπριάς ή νερού

Ανακαλείται γάλα λόγω μόλυνσης με τον ιό της γρίπης των πτηνών

Μολυσμένο με τον ιό της γρίπης των πτηνών γάλα, αποσύρθηκε από τα ράφια - Άγνωστος ο κίνδυνος για τους καταναλωτές λένε οι αρχές.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο