Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Μπορεί ένα “μπάνιο” να εξαλείψει τη λιστέρια από τα φιλέτα ψαριού;
TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr
Εάν μια κονσέρβα σφυρίζει όταν ανοίγει, είναι το φαγητό ασφαλές για κατανάλωση;
Αν είστε vegetarian ή vegan… σκεφτείτε το ξανά!
Η ακρίβεια δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο!
Η TRATA ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τον υδράργυρο στα ψάρια
Η επικίνδυνη αδράνεια
Εγκαταλείπουν το κρέας, επιστρέφουν στα όσπρια
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024: Μηνιαία Ανασκόπηση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας Τροφίμων
Χαλάκι για ψυγείο της Leroy-Merlin περιέχει τοξική ουσία που προκαλεί και τύφλωση – Άμεση ανάκληση
Πώς η ρύπανση επηρεάζει τους πληθυσμούς του σολομού – Οι ευθύνες των επιθεωρητών περιβάλλοντος
Δηλητηρίαση από μόλυβδο: Θλιβερά τα ευρήματα νέας μελέτης – Απότομη μείωση του δείκτη νοημοσύνης στα παιδιά
Σύγχρονα προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα… Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Απαγορευμένη ουσία σε ελληνικά σταφύλια βρήκαν επιθεωρητές του ΥΠΑΑΤ
Στράτες για μωρά: Νέα ανάκληση και υπενθύμιση καθολικής απαγόρευσης χρήσης
Τι είναι τα “Food miles” και γιατί πρέπει να τα μειώσουμε
31 καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη λίστα κορυφαίων επιστημόνων σε παγκόσμιο επίπεδο
«Κολοβή ελιά Μυτιλήνης»: Στο δρόμο του χαρακτηρισμού ως Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης
Περιβάλλον, ενέργεια και τροφική αλυσίδα
Επαναφέρουν τον «ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ» στα Σχολικά Γεύματα
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας