Τι έδειξαν οι αναλύσεις του ελαιολάδου από το Γενικό Χημείο του Κράτους.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Κυκλάδων της...
Επίσκεψη εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Κέντρο πρόληψης και Ελέγχου νοσημάτων στην Ελλάδα για την μικροβιακής αντοχής (AMR) κατόπιν αιτήματος των εθνικών αρχών.
Από τους τέσσερις τύπους πεπονιών που έχουν συνδεθεί με τροφιμογενείς επιδημίες, τα πεπόνια cantaloupes ήταν τα πιο συχνά εμπλεκόμενα (67%) ως όχημα μετάδοσης.
Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.