Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Quality Award

spot_img

Η Quality Award ιδρύθηκε το 2014 κι αποτελεί μία, καταξιωμένη ήδη, εταιρεία ανάπτυξης κι επιτήρησης Συστημάτων Ποιότητας, με βάση τα πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα. Με πλήθος συμβουλευτικών υπηρεσιών πιστοποίησης, αποτελεί, για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, έναν αξιόπιστο συνεργάτη προόδου, με τον πλέον ανταγωνιστικό τρόπο.

Με εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια επιστημονική κατάρτιση, καινοτόμες ιδέες και σύγχρονες πρακτικές, η Quality Award οραματίζεται την επέκταση εφαρμογής Συστημάτων Ποιότητας σε ολοένα περισσότερες επιχειρήσεις, με τρόπο προσιτό κι αποτελεσματικό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η Quality Αward προτείνει, εγκαθιστά και επιτηρεί συστήματα ποιότητας προσαρμόζοντάς τα, στις εξατομικευμένες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Μερικά από τα συστήματα που έχουμε εμπειρία εφαρμογής και επιτήρησης  είναι :

HACCP / ISO 22000 / IFS / BRC / FSSC 22000 / ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / ISO 27001

Παρεχόμενες Υπηρεσίες της QUALITY AWARD στην επιχείρηση:

  • Εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας
  • Ετήσια επιτήρηση συστημάτων και υποστήριξη Πιστοποίησης.
  • Επιθεωρήσεις (1ου μέρους, 2ου μέρους) στην επιχείρηση και στους προμηθευτές αντίστοιχα.
  • Εκπαίδευση προσωπικού στην εφαρμογή και διατήρηση των συστημάτων ποιότητας.

Επιλέγοντας την Quality Award, είστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρηση σας αποκτούν προστιθέμενη αξία, ανταγωνιστικότητα και αναγνώριση ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.qualityaward.gr/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο