Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
7.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Η Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.

Μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την απρόσμενη είσοδό της στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο. 

Συνέντευξη της Έλενας Σαμούρη, CFO της ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στην Ελένη Τσαγκά

Πώς έφτασαν τα προϊόντα μίας μικρής οικογενειακής επιχείρησης να πωλούνται σε περισσότερα από 3.000 σημεία σε όλη τη χώρα.

Συνέντευξη της Αθηνάς Λινού, πρόεδρου του Ινστιτούτου Prolepsis στην Ελένη Τσαγκά

Η παχυσαρκία που σκοτώνει πιο πολύ από την COVID19, οι δράσεις του Ινστιτούτου Prolepsis και ο «θησαυρός» των Εθνικών Διατροφικών Οδηγών.

The Greek cook: Από τον Πειραιά στο Λονδίνο

Ο 22χρονος Δημήτρης Σερίφης  κυνηγάει το όνειρο της μαγειρικής τέχνης, σε μία από τις μεγαλύτερες γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο