Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2024
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα σειρά καινοτόμων προϊόντων με ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ από τα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ Μανωλιτσάκης!

ΑρχικήTop quality 4uΝέα σειρά καινοτόμων προϊόντων με ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ από τα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ Μανωλιτσάκης!
spot_img

Κατευθείαν…από την καρδιά της κρητικής υπαίθρου!

Παραδόσεις αιώνων, που ξεκίνησαν με πολύ μεράκι από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ.Αντώνη Μανωλιτσάκη και όλοι εκεί στα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ Μανωλιτσάκης συνεχίζουν, κάνοντας μια δουλειά που αγαπούν εδώ και χρόνια, προσφέροντας προϊόντα ανεκτίμητης, διατροφικής αξίας και αυθεντικής, παραδοσιακής γεύσης. Φέρνουν στο τραπέζι μας ό,τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει η κρητική ύπαιθρος, επιδιώκοντας να διασφαλίζουν την ποιότητα κάθε προϊόντος, σε κάθε στάδιο της παραγωγής αλλά πάντα, με σεβασμό στη φύση. Με πολυετή γνώση και εμπειρία μας προσφέρουν καθημερινά, εκλεκτά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που συμμορφώνονται με όλα τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

Στους πρόποδες του Ψηλορείτη, στο χωριό Πετροχώρι Αμαρίου, στο Ρέθυμνο, δίπλα στην όχθη του ποταμού Πλατύ και μέσα στο εκπληκτικό κρητικό τοπίο βρίσκεται η φάρμα παραγωγής αυγών και πουλερικών ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ Μανωλιτσάκης. Εκτεινόμενη σε μια έκταση 80.000 τ.μ., με 4.500 τ.μ. στεγασμένων χώρων εκτροφής, αποθήκευσης, συσκευασίας και ένα σύγχρονο κέντρο ωοσκόπησης η ιδιόκτητη φάρμα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για την εκτροφή κοτόπουλων και μια ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού που είναι αφοσιωμένη στην τήρηση της δέσμευσής της για ποιότητα.

Η νέα σειρά προϊόντων ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ, προέκυψε από τη συνεργασία ανάμεσα στα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ Μανωλιτσάκης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και υπό την καθοδήγηση καθηγητών-ερευνητών των Εργαστηρίων Διατροφής και Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.

Η νέα σειρά ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ βασίζεται στη « Μεσογειακή Κρητική Διατροφή». Τα κοτόπουλα της φάρμας εκτρέφονται κάτω από ιδανικές συνθήκες και διατρέφονται με ένα μίγμα κρητικών βοτάνων, ελαιόλαδο, χαρούπι, λιναρόσπορο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα προϊόντα: Κοτόπουλο και Αυγά με ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ να χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ήπια γεύση, η σημαντική τρυφερότητα, το χρυσαφένιο χρώμα και το ευχάριστο άρωμα του κοτόπουλου, το κάνουν να ξεχωρίζει από τις συμβατικές ποικιλίες. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες, παρουσιάζοντας εξαιρετική οξειδωτική σταθερότητα.

Τα Αυγά με ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι πλούσια σε ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα. Αποτελούν πηγή αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας και αμινοξέων καθώς και εξαιρετική πηγή σεληνίου, βιταμίνης D (2 αυγά καλύπτουν το 50% των αναγκών ημερήσιας πρόσληψης) και βιταμίνης E (2 αυγά καλύπτουν το 60% των αναγκών ημερήσιας πρόσληψης).

Τα βασικά προϊόντα της σειράς ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι το Κοτόπουλο, τα Αυγά και το Κοκόρι. Ωστόσο, η σειρά συνεχίζει να επεκτείνεται με νέα και καινοτόμα προϊόντα, όπως το έτοιμο για σερβίρισμα μπιφτέκι, το οποίο παράγεται με βάση το Κοτόπουλο ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Τα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ Μανωλιτσάκης δεν είναι, απλώς, μια φάρμα. Είναι η απόδειξη του πάθους για τη διατήρηση των παραδόσεων και των φυσικών δώρων που μας έχει χαρίσει το κρητικό τοπίο. Μια απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς και των απαράμιλλων γεύσεων της Κρήτης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νεκρό ποντίκι σε Ελληνικό κατεψυγμένο σπανάκι γνωστής εταιρείας – Επώνυμη καταγγελία στο cibum (φωτογραφίες)

O αναγνώστης του cibum αποφάσισε να κάνει επώνυμα την καταγγελία του αφού όπως εξηγεί δεν βρήκε άκρη με τις αρμόδιες υπηρεσίες

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο