Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

HIGH PROTEIN…Επιδόρπια Στραγγιστού Γιαουρτιού από τη ΜΕΒΓΑΛ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοHIGH PROTEIN...Επιδόρπια Στραγγιστού Γιαουρτιού από τη ΜΕΒΓΑΛ!
spot_img

…με 15g πρωτεΐνης, σε 3 υπέροχες γεύσεις!

Το 1950, ο Κωνσταντίνος Χατζάκος, προερχόμενος από οικογένεια προσφύγων με μακρά παράδοση στη γαλακτοκομία αποφάσισε να εισέλθει στον κλάδο, ιδρύοντας τη ΜΕΒΓΑΛ και θέτοντας τον θεμέλιο λίθο για ό,τι θα ακολουθούσε. Αρχικά, επικεντρώθηκε στη συλλογή γάλακτος και γρήγορα στράφηκε στη μεταποίηση και συγκεκριμένα στην παραγωγή φέτας και κασεριού. Νοίκιασε μια αποθήκη στην οδό Φιλίππου στα Κουφάλια, όπου οργάνωσε το τυροκομείο, που θα εξελισσόταν σε μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Ελλάδας. Το 1967 σηματοδότησε τη λειτουργία του νέου εργοστασίου, στα περίχωρα των Κουφαλίων, όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.

Το 1971, ο ιδρυτής δημιούργησε γραμμή εμφιάλωσης σε διάφανη φιάλη, από πολυμερές υλικό. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να παραμερίσει μακροχρόνιες αντιλήψεις, καθώς τα περισσότερα νοικοκυριά μέχρι τότε προμηθεύονταν καθημερινά το γάλα τους από τον γαλατά.

Ο Χατζάκος πρωτοστάτησε στη ραγδαία ανάπτυξη της ΜΕΒΓΑΛ εισάγοντας στην ελληνική αγορά το γιαούρτι ευρωπαϊκού τύπου. Αυτή η καινοτόμος κίνηση, όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο του γιαουρτιού, αλλά και καθιέρωσε τη θέση της εταιρείας, ως πρωτοπόρου στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ήταν, επίσης, ο πρώτος βιομήχανος που έφερε στην αγορά τυποποιημένα προϊόντα και τόλμησε να εξάγει ελληνικά γιαούρτια και τυριά. Την αγάπη του για το γάλα, την πίστη του στους ανθρώπους και τους συνεργάτες του και το όραμά του για το μέλλον και τις καινοτόμες εξελίξεις κληρονόμησαν οι επόμενες γενιές, στις οποίες παρέδωσε τη σκυτάλη της ΜΕΒΓΑΛ. Σήμερα, οι νέες γενιές της οικογένειας Χατζάκου βρίσκονται ήδη στο τιμόνι της εταιρείας, οδηγώντας την με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο μέλλον, ακολουθώντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση στον τομέα του γάλακτος.

Διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα ψυκτικά δίκτυα στην Ελλάδα, μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα φρέσκα προϊόντα τους σε κάθε γωνιά της χώρας, διασφαλίζοντας την ποιότητα και προστατεύοντας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο διανομής τους, τα 7 υποκαταστήματά τους και τους 54 αντιπροσώπους τους, τα προϊόντα της ΜΕΒΓΑΛ είναι πλέον διαθέσιμα σε περισσότερα από 17.000 σημεία πώλησης στην ελληνική αγορά.

Είναι μια ελληνική εταιρεία, που συνδυάζει την παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις. 205 προϊόντα στην εγχώρια αγορά και 231 στην αγορά του εξωτερικού φέρνουν το όνομα ΜΕΒΓΑΛ σε κάθε σπίτι!

Περήφανοι για την ελληνική καταγωγή και την ποιότητα των προϊόντων της, στηρίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, πιστεύει στην εξωστρέφεια και κάνει γνωστή την ελληνική γαστρονομία, σε όλο τον κόσμο!

Τα HIGH PROTEIN της ΜΕΒΓΑΛ είναι Eπιδόρπια Στραγγιστού Γιαουρτιού, με 15g πρωτεΐνης, χωρίς λιπαρά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα. Ιδανικά για τους λάτρεις της γυμναστικής και για όσους θέλουν να ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο διατροφής.

Διαθέσιμα στα ψυγεία, σε συσκευασίες των 170g και σε τρεις υπέροχες γεύσεις:

  • HIGH PROTEIN Μάνγκο Passion Fruit
  • HIGH PROTEIN Φράουλα και
  • HIGH PROTEIN Μπανάνα Φυστικοβούτυρο

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο