Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαγιονάτα! Σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την Kalamata papadimitriou!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΜαγιονάτα! Σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την Kalamata papadimitriou!
spot_img

Η σάλτσα μαγιονέζας που…κάνει τη διαφορά!

Η Kalamata papadimitriou ξεκίνησε, όταν πριν 80 χρόνια, ο Χρήστος Παπαδημητρίου ίδρυσε στην Καλαμάτα, την εταιρία “ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΚ ΑΒΕΤ”. Εμπορευόταν και εξήγε τοπικά προϊόντα: αποξηραμένα σύκα, ελιές Καλαμών και ελαιόλαδο.

Στη δεκαετία του 50, ασχολήθηκε και εξειδικεύτηκε στην κορινθιακή σταφίδα και εισχώρησε στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και της Ολλανδίας και της Γερμανίας, καταφέρνοντας να γίνει ο 2ος μεγαλύτερος εξαγωγέας κορινθιακής σταφίδας, στον κόσμο!

Οι απόγονοι Παπαδημητρίου συνδυάζοντας τις σπουδές με το επιχειρηματικό τους ταλέντο παρήγαγαν το πρώτο, ελληνικό βαλσαμικό ξύδι, από κορινθιακή σταφίδα. Από το 2004, που ο Χρίστος Παπαδημητρίου, ο νεώτερος, ανέλαβε την εταιρία, ανέπτυξε νέες σειρές καινοτόμων προϊόντων, με βάση το βαλσαμικό ξύδι – τις κρέμες βαλσαμικού και τις μεσογειακές μουστάρδες.

Η Kalamata papadimitriou είναι πλέον η Νο1 παραγωγός κρέμας βαλσαμικού στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση, με μεγάλο πελατολόγιο, που αποτελείται από αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέχρι αεροπορικές εταιρίες!

Εκτός από το ότι είναι πρωτοπόρος στην αγορά του βαλσαμικού ξυδιού, που μέχρι και το 2000 εισαγόταν αποκλειστικά από την Ιταλία, δημιούργησε και μια σειρά από μοναδικές μουστάρδες. Η προσθήκη εξαιρετικού, παρθένου ελαιολάδου και ο αρμονικός συνδυασμός σιναπόσπορου, ελαιολάδου και βαλσαμικού ξιδιού αποτέλεσε εκείνο το μυστικό, που κατάφερε να κερδίσει, ακόμη, και τους πιο απαιτητικούς!

Επιπλέον, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Ελλάδα, στην κατηγορία των μίνι συσκευασιών ελαιολάδου, βαλσαμικού ξιδιού και dressings, σε μπουκαλάκια αλλά και ατομικής συσκευασίας κρέμας βαλσαμικού, σε φακελάκι!

Η Μαγιονάτα με ταχίνι αποτελεί τη νέα καινοτομία της εταιρίας! Είναι η σάλτσα μαγιονέζας που κάνει τη διαφορά. Το μυστικό τους στην Kalamata papadimitriou είναι ότι αντικατέστησαν τα αυγά και μέρος των φυτικών λιπαρών με το ταχίνι, διατηρώντας πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή.

Δεν περιέχει αυγά και γλουτένη και έχει χαμηλά λιπαρά. Είναι κατάλληλη για vegan και για περίοδο νηστείας. Ταιριάζει τέλεια να τη συνοδεύσετε με το κοτόπουλο, τα burgers, τα σάντουϊτς, τις τηγανιτές πατάτες αλλά και τις σαλάτες σας!

Διατίθεται σε μπουκαλάκια των 275g

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο