Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
25.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαγιονάτα! Σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την Kalamata papadimitriou!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΜαγιονάτα! Σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την Kalamata papadimitriou!
spot_img

Η σάλτσα μαγιονέζας που…κάνει τη διαφορά!

Η Kalamata papadimitriou ξεκίνησε, όταν πριν 80 χρόνια, ο Χρήστος Παπαδημητρίου ίδρυσε στην Καλαμάτα, την εταιρία “ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΚ ΑΒΕΤ”. Εμπορευόταν και εξήγε τοπικά προϊόντα: αποξηραμένα σύκα, ελιές Καλαμών και ελαιόλαδο.

- Advertisement -

Στη δεκαετία του 50, ασχολήθηκε και εξειδικεύτηκε στην κορινθιακή σταφίδα και εισχώρησε στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και της Ολλανδίας και της Γερμανίας, καταφέρνοντας να γίνει ο 2ος μεγαλύτερος εξαγωγέας κορινθιακής σταφίδας, στον κόσμο!

Οι απόγονοι Παπαδημητρίου συνδυάζοντας τις σπουδές με το επιχειρηματικό τους ταλέντο παρήγαγαν το πρώτο, ελληνικό βαλσαμικό ξύδι, από κορινθιακή σταφίδα. Από το 2004, που ο Χρίστος Παπαδημητρίου, ο νεώτερος, ανέλαβε την εταιρία, ανέπτυξε νέες σειρές καινοτόμων προϊόντων, με βάση το βαλσαμικό ξύδι – τις κρέμες βαλσαμικού και τις μεσογειακές μουστάρδες.

Η Kalamata papadimitriou είναι πλέον η Νο1 παραγωγός κρέμας βαλσαμικού στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση, με μεγάλο πελατολόγιο, που αποτελείται από αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέχρι αεροπορικές εταιρίες!

Εκτός από το ότι είναι πρωτοπόρος στην αγορά του βαλσαμικού ξυδιού, που μέχρι και το 2000 εισαγόταν αποκλειστικά από την Ιταλία, δημιούργησε και μια σειρά από μοναδικές μουστάρδες. Η προσθήκη εξαιρετικού, παρθένου ελαιολάδου και ο αρμονικός συνδυασμός σιναπόσπορου, ελαιολάδου και βαλσαμικού ξιδιού αποτέλεσε εκείνο το μυστικό, που κατάφερε να κερδίσει, ακόμη, και τους πιο απαιτητικούς!

Επιπλέον, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Ελλάδα, στην κατηγορία των μίνι συσκευασιών ελαιολάδου, βαλσαμικού ξιδιού και dressings, σε μπουκαλάκια αλλά και ατομικής συσκευασίας κρέμας βαλσαμικού, σε φακελάκι!

Η Μαγιονάτα με ταχίνι αποτελεί τη νέα καινοτομία της εταιρίας! Είναι η σάλτσα μαγιονέζας που κάνει τη διαφορά. Το μυστικό τους στην Kalamata papadimitriou είναι ότι αντικατέστησαν τα αυγά και μέρος των φυτικών λιπαρών με το ταχίνι, διατηρώντας πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή.

Δεν περιέχει αυγά και γλουτένη και έχει χαμηλά λιπαρά. Είναι κατάλληλη για vegan και για περίοδο νηστείας. Ταιριάζει τέλεια να τη συνοδεύσετε με το κοτόπουλο, τα burgers, τα σάντουϊτς, τις τηγανιτές πατάτες αλλά και τις σαλάτες σας!

Διατίθεται σε μπουκαλάκια των 275g

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα