Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα γεύση ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωϊνού, με 4 δημητριακά, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς & πρωτεΐνη από την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝέα γεύση ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωϊνού, με 4 δημητριακά, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς & πρωτεΐνη από την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!
spot_img

Ειδικά σχεδιασμένα για ένα εύκολο, γρήγορο και θρεπτικό πρωϊνό!

Για πάνω από έναν αιώνα, η οικογένεια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έχει καθιερωθεί ως μια σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, με ηγετική θέση στο είδος της! Μεσολάβησαν δεκαετίες γεμάτες σκληρή δουλειά, με καινοτομία και πίστη στις αξίες τους. Αυτό που ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση στο σπίτι, με τη μητέρα που έφτιαχνε και έψηνε μπισκότα Petit-Beurre και τα παιδιά, που τα πουλούσαν χύμα, έχει πλέον εξελιχθεί σε μια ακμάζουσα, κορυφαία εταιρεία με παγκόσμια παρουσία. Σήμερα, με τέσσερα εργοστάσια, περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους, παρουσία σε 65 χώρες και πλήθος βραβεύσεων, η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δεν έχει κερδίσει μόνο πολυάριθμες διακρίσεις, αλλά κατέχει και μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των πιστών καταναλωτών της!

Η ιστορία επιτυχίας της εταιρείας έχει τις ρίζες της στη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ποιότητα, το σεβασμό προς τον καταναλωτή, την ηθική και την αριστεία. Ως πρωτοπόρος και σύγχρονος παίκτης της βιομηχανίας τροφίμων ακολουθεί με συνέπεια το δρόμο της ανάπτυξης, μένοντας πάντα πιστή στη βασική της φιλοσοφία.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων διατροφολόγων και επιστημόνων, δημιουργεί ακούραστα προϊόντα υψηλής ποιότητας, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO) στις πρώτες ύλες τους και απαλλαγμένα από συντηρητικά, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του αύριο. Με αστείρευτο πάθος και φαντασία, σχεδιάζουν και αναπτύσσουν προϊόντα που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών, αλλά και τις ξεπερνούν.

Τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δεν περιέχουν επιβλαβή τρανς λιπαρά! Η δημοτικότητά τους, αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητας και της ακαταμάχητης γεύσης τους. Μόνο στην Ελλάδα, κάθε λεπτό καταναλώνονται 1.616 μπισκότα Πτι Μπερ! Παρασκευάστηκαν στην Ελλάδα το 1922 και από τότε είναι τα αγαπημένα μπισκότα των Ελλήνων!

Η βασική πρώτη ύλη των μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είναι τα δημητριακά, σε ποσοστό που κυμαίνεται στο 70% και φτάνει έως και το 92% σε ορισμένα προϊόντα. Όχι μόνο προσφέρουν μια απολαυστική γεύση, αλλά αποτελούν και πλούσια πηγή θρεπτικών υδατανθράκων, πολύτιμων πρωτεϊνών και απαραίτητων λιπαρών.

Τα ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωϊνού ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είναι ειδικά σχεδιασμένα για πρωινό και παρασκευάζονται με τέσσερα δημητριακά: σιτάρι, βρώμη, σίκαλη και κριθάρι. Περιέχουν επίσης επτά βασικές βιταμίνες και μέταλλα, καθιστώντας τα μια θρεπτική και βολική επιλογή πρωινού. Είτε βιάζεστε να πάτε στη δουλειά είτε χρειάζεστε μια γρήγορη μπουκιά για να συνοδεύσετε τον πρωινό σας καφέ, αυτά τα μπισκότα είναι η τέλεια επιλογή.

Κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 160g και μπορείτε να δοκιμάσετε και τις 5 υπέροχες γεύσεις τους:

  • ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & σοκολάτα
  • ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli
  • ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & κακάο, χωρίς ζάχαρη
  • ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & γάλα και τη Νέα γεύση
  • ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς & πρωτεΐνη.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο