Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πώς κατέρρευσε ένας ολόκληρος τοίχος-κάβα σε εστιατόριο – Βίντεο

ΑρχικήΟικιακάLIFEΠώς κατέρρευσε ένας ολόκληρος τοίχος-κάβα σε εστιατόριο - Βίντεο
spot_img

Πλάνα από το σύστημα παρακολούθησης απαθανάτισαν  την πτώση ενός ολόκληρου τοίχου-κάβας σε ένα εστιατόριο στη Ρωσία, όταν μέλος του προσωπικού προσπάθησε να βγάλει ένα μόνο μπουκάλι.

Την πτώση ενός ολόκληρου τοίχου με θήκες κρασιού κατέγραψε σε βίντεο το σύστημα παρακολούθησης ενός εστιατορίου στη Ρωσία. Ένας άνδρας προσπαθεί να τραβήξει ένα μπουκάλι από μια τεράστια σχάρα κρασιού από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ελέγχει την ετικέτα και ξαναβάζει το μπουκάλι στη θέση του. Η κάβα όπως φαίνεται και στα πλάνα είναι κάθε άλλο παρά σταθερή πιθανότατα από τις πιο σύγχρονες “πλωτές” κάβες που αιωρούνται.

Παρόλο που μόνο μερικά μπουκάλια φαίνεται να μετατοπίζονται, όταν το βάζει στη θέση του, η ολική πτώση του τοίχου έρχεται μετά την προσπάθεια του somelier προσωπικού να διακόψει την… δυναμική κάθοδο προς το πάτωμα των μπουκαλιών για να αποτρέψει την καταστροφή.

Ευτυχώς, μιας και δεν ήταν δικό του φταίξιμο, ο υπάλληλος δεν απολύθηκε για το ατύχημα, αλλά οι κατασκευαστές του τοίχου φαίνεται να έχουν να δώσουν ορισμένες εξηγήσεις σχετικά με το τι πήγε λάθος.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο