Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συμμετοχή της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στη Seafood Expo Global στη Βαρκελώνη

ΑρχικήΝέαΣυμμετοχή της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στη Seafood Expo Global στη Βαρκελώνη
spot_img

Ισχυρή παρουσία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας ( ΕΛΟΠΥ) στη διεθνή έκθεση Seafood Expo Global 2024.

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), κύριος φορέας ανάπτυξης της Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, συμμετείχε με περίπτερο 300 τ.μ. στην έκθεση Seafood Expo Global, που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη 22 -25 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παρουσία της στην έκθεση ενισχύθηκε φέτος με την επίσκεψη του υφυπουργού Σταύρου Κελέτση και γενικού γραμματέα Γεωργίου Στρατάκου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Συνοδεία του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ και των κ.κ. Παντελή Γκάσιου, συμβούλου ΟΕΥ Α’ της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη και Ανδρέα Παππά, προέδρου του Ισπανοελληνικού Επιμελητηρίου, επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τα μέλη της ΕΛΟΠΥ κ άλλους Έλληνες εκθέτες.

Τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της ΕΛΟΠΥ προσέλκυσαν πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες, καθώς ο Έλληνας Chef Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες με τα κύρια είδη που παράγουν τα 22 Μέλη της ΕΛΟΠΥ, τσιπούρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί βραχύπτερο.

Το περίπτερο επιμελήθηκε η εταιρεία PromoSolution, συνεργάτιδα της ΕΛΟΠΥ στις εκθέσεις.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο