Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
29.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νύφη έβαλε όρους και πλαφόν στα ποτά που θα μοιράζονται στο γάμο της προκαλώντας χαμό στο διαδίκτυο

ΑρχικήΝέαΝύφη έβαλε όρους και πλαφόν στα ποτά που θα μοιράζονται στο γάμο της προκαλώντας χαμό στο διαδίκτυο
spot_img

Μια νύφη επικρίθηκε επειδή έλεγχε τα ποτά που οι καλεσμένοι μπορούν να πιουν στο γάμο της.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση που μοιράστηκε στο δημοφιλές “Am I The A**hole?” Reddit forum, μια γυναίκα εξήγησε γιατί τελικά αποφάσισε να μην έχει ανοιχτό μπαρ στο γάμο της.

«Προέρχομαι από μια οικογένεια με μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και απλά δεν αισθάνομαι άνετα να βρίσκομαι κοντά σε ανθρώπους που πίνουν πολύ», έγραψε. «Οπότε, ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ αποφασίσαμε να έχουμε μια υπηρεσία σαν εισιτήριο ποτού».

Συνέχισε να περιγράφει λεπτομερώς γιατί ήταν ευτυχής για την ύπαρξη των εισιτηρίων ποτών, τα οποία, όπως είπε, της πρότεινε ο χώρος του γάμου. «Με αυτή την υπηρεσία μπορέσαμε να προσαρμόσουμε τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να χειριζόμαστε τα αλκοολούχα ποτά στη δεξίωσή μας», συνέχισε.

Η νύφη εξήγησε ότι όταν έστειλε τις προσκλήσεις, συμπεριέλαβε τα εισιτήρια ποτών των καλεσμένων, καθώς δεν ήθελε να “σοκαριστούν” για τους κανόνες κατανάλωσης αλκοόλ όταν έφταναν στο γάμο. Στη συνέχεια εξήγησε πόσα αλκοολούχα ποτά μπορούσε να πιει κάθε καλεσμένος όταν χρησιμοποιούσε τα εισιτήρια, πριν μοιραστεί μερικούς άλλους κανόνες κατανάλωσης που είχε για το γάμο.

«Το κομμάτι της υπηρεσίας ποτών της κάρτας έλεγε, ουσιαστικά, ότι τα αλκοολούχα ποτά περιορίζονταν σε δύο ανά καλεσμένο», έγραψε η νύφη. «Τα “εισιτήρια” δεν μεταβιβάζονται και όπως και τα άλλα προσφερόμενα ποτά, θα πρέπει να παραγγελθούν από τη θέση σας στο τραπέζι που σας έχει οριστεί».

Σύμφωνα με τη νύφη, η οικογένειά της και η οικογένεια του συντρόφου της δεν είναι ευχαριστημένοι με τα εισιτήρια ποτών και τα έχουν αποκαλέσει άκομψα. Υποστήριξε ότι και ο σύντροφός της την έχει επικρίνει λίγο για την πολιτική των ποτών, πριν συμπληρώσει πώς την έχουν επηρεάσει οι αντιδράσεις του κόσμου. «Η αντίδραση ήταν κυρίως αρνητική και ήταν από όλες τις πλευρές της οικογένειας και των φίλων και τώρα το κεφάλι μου στριφογυρίζει καθώς προσπαθώ να σκεφτώ τι να κάνω».

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral στο Reddit, με περισσότερα από 4.600 upvotes. Στα σχόλια, πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν ότι ενώ ο γάμος δεν χρειαζόταν ανοιχτό μπαρ, η νύφη δεν θα έπρεπε να αποφασίζει πότε οι άνθρωποι στο γάμο θα πίνουν.

«Το σχέδιο για το εισιτήριό σας πήγε από λίγο καινοτόμο σε επιθετικά παρεμβατικό όσο περισσότερο το εξηγούσατε. Θα βάλεις την ασφάλεια να πιάσει τη θεία Joan αν σηκωθεί από την καρέκλα της με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι;» έγραψε ένας χρήστης.

«Είναι απολύτως εντάξει να μην υπάρχει ανοιχτό μπαρ σε έναν γάμο. Ακόμα και ο περιορισμός της κατανάλωσης είναι κάπως εντάξει», πρόσθεσε ένας άλλος. «Αλλά το να αναγκάζεις τους ανθρώπους να πίνουν καθισμένοι στο τραπέζι που τους έχει οριστεί;! Αυτό είναι υπερβολικός έλεγχος. Απλά φαίνεται σαν να θέλετε οι καλεσμένοι σας να πηδήξουν μέσα από στεφάνια για εσάς για κανέναν καλό λόγο παρά μόνο επειδή μπορείτε επειδή είστε η νύφη».

«Μπορείτε να μην έχετε αλκοόλ στο γάμο σας αν θέλετε (ο κόσμος θα φύγει νωρίς, οπότε να είστε προετοιμασμένοι). Αλλά σκέφτεσαι ότι εσύ θα αποφασίσεις πού θα μπορούν να πίνουν τα ποτά τους; Παράξενο και παρεμβατικό. Δεν μπορείτε λογικά να περιορίσετε τους ανθρώπους στο τραπέζι τους με αυτόν τον τρόπο», έγραψε ένας τρίτος. «Ο γάμος σας ακούγεται σαν ένα δυσάρεστο γεγονός για τους καλεσμένους σας που αντιμετωπίζονται σαν παιδιά του σχολείου».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο