Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η κουλτούρα της ασφάλειας τροφίμων, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, τι ψάχνουν οι ελεγκτές (Βίντεο)

ΑρχικήΝέαΗ κουλτούρα της ασφάλειας τροφίμων, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, τι ψάχνουν οι ελεγκτές (Βίντεο)
spot_img

cibum team

 Οι καταναλωτές εξετάζουν τα τρόφιμα που αγοράζουν με μια όλο και πιο επικριτική ματιά. Οι υψηλές προσδοκίες περιβάλλουν όχι μόνο την ασφάλεια των τροφίμων αλλά και τη βιωσιμότητα και την ιχνηλασιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι η απαίτηση για εφαρμογή αποτελεσματικής κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων για τους κατασκευαστές και τους μεταποιητές τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας.

Στην πιο πρόσφατη από μια σειρά συζητήσεων μεταξύ ειδικών στην ασφάλεια τροφίμων, η Χρύσα Δημητριάδη, Επικεφαλής των προτύπων τροφίμων στο IFS, μιλά με τον Björn Matz για την αναγκαιότητα μιας αποτελεσματικής κουλτούρας για την ασφάλεια των τροφίμων και τις επιπτώσεις για τους κατασκευαστές τροφίμων με την εισαγωγή των αιφνιδιαστικών επισκέψεων ελέγχου στην Έκδοση 7 του IFS.

Με την είδηση ότι οι εταιρείες τροφίμων που ασχολούνται σοβαρά με την εφαρμογή μιας κουλτούρας για την ασφάλεια των τροφίμων είναι πιο πιθανό να έχουν καλύτερα αποτελέσματα ελέγχου, η κ. Δημητριάδη μοιράζεται μερικά χρήσιμα παραδείγματα για το τι ψάχνουν οι ελεγκτές όταν μιλάμε για συλλογή στοιχείων.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ 

Συζήτηση των εμπειρογνωμόνων Χ. Δημητριάδη και Björn Matz

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο