Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα Γεωργική προειδοποίηση από το ΥΠΑΑΤ για το αμπέλι

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΝέα Γεωργική προειδοποίηση από το ΥΠΑΑΤ για το αμπέλι
spot_img

Τεχνικό Δελτίο Γεωργικής Προειδοποίησης εξέδωσε το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών ποιοτικού και Φυτουγεινομικού Ελέγχου Καβάλας για τις ασθένειες των αμπελιού

Το αμπέλι βρίσκεται στα βλαστικά στάδια εμφάνισης της πράσινης κορυφής έως και την εμφάνιση των πρώτων φύλλων ανάλογα με την περιοχή και την ποικιλία. Η Ενημέρωση του ΥΠΑΑΤ, αφορά τις ασθένειες Φόμοψη, Ωίδιο, Ακάρεα και Θρίπας της Καλιφόρνιας και δίνονται συμβουλές για τρόπους αντιμετώπισης. Οι οδηγίες τονίζουν ότι η καταπολέμηση αυτών των ασθενειών πρέπει να γίνεται στο αρχικό στάδιο της νέας βλάστησης και σε αμπελώνες που έχουν προσβληθεί από τις συγκεκριμένες ασθένειες τα προηγούμενα έτη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα