Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο δημιουργός της Nutella

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΟ δημιουργός της Nutella
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Πέταξε στον ουρανό πριν από λίγες ημέρες ένας διορατικός Χημικός τροφίμων: ο Francesco Rivella.

- Advertisement -

Για τον Francesco, μπορείτε να διάβασετε εδώ Francesco Rivella obituary: food scientist behind Nutella και εδώ Πέθανε ο δημιουργός της Nutella σε ηλικία 97 ετών.

Και κάπως έτσι, ο Francesco δημιούργησε ένα αθάνατο προϊόν και για αυτό θα μείνει στην αθανασία! Μιας και αυτά που δημιουργούμε και τα αφήνουμε πίσω μας με το θάνατό μας, είναι εκτός από μια όμορφη κληρονομιά και μια όμορφη ιστορία για να την λένε οι επόμενες γενιές στα παιδιά τους αλλά και στα εγγόνια τους.

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα