Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FSSC: Δωρεάν webinar με θέμα “Από το ISO 22000 στο FSSC 22000”

ΑρχικήΝέαFSSC: Δωρεάν webinar με θέμα "Από το ISO 22000 στο FSSC 22000"
spot_img

Η FSSC διοργανώνει μια νέα σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων

Κάθε συνεδρία webinar θα αποτελείται από μια εις βάθος παρουσίαση για ένα συγκεκριμένο θέμα του FSSC 22000. Ο οικοδεσπότης αυτών των διαδικτυακών σεμιναρίων είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης Αγοράς της FSSC Cor Groenveld.

- Advertisement -

Από το ISO 22000 έως το FSSC 22000

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της σειράς FSSC Insights, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου και θα επικεντρωθεί στη μετάβαση από το ISO 22000 στο FSSC 22000.

Θα συζητηθούν τεχνικά στοιχεία της μετάβασης, αλλά και πιθανά οφέλη της αγοράς.

Η εγγραφή και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ομιλητές για το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι ο Cor Groenveld,Διευθυντής Ανάπτυξης αγοράς της FSSC και ο Elsabe Matthee,Τεχνικός Διευθυντής της FSSC.

Κοινό-στόχος

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων που είναι πιστοποιημένες με ISO 22000 ή έχουν ερωτήσεις σχετικά με το FSSC 22000.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο στην Ευρώπη: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα