Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεχίζονται τα σεμινάρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Επιμελητήριο Κυκλάδων

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΣυνεχίζονται τα σεμινάρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Επιμελητήριο Κυκλάδων
spot_img

Συνεχίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων τον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων του 2022 που οργανώνει σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με σκοπό την ανάδειξη και αξιοποίηση του αγροδιατροφικού πλούτου των Κυκλάδων.

Οι επόμενες δύο εισηγήσεις σχετικά με την προστασία των καλλιεργούμενων φυτών (κηπευτικών, εσπεριδοειδών, ελαιόδεντρων και αμπέλου) από τις διάφορες ασθένειες και τα προβλήματα που προκαλούν έντομα και ακάρεα, θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

- Advertisement -

* Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, 18.00-20.00 Οι κυριότερες ασθένειες κηπευτικών, εσπεριδοειδών και αμπέλου στις Κυκλάδες, με εισηγητή τον καθηγητή και διευθυντή του Εργαστηρίου Φυτοπαθολογίας Επαμεινώνδα Παπλωματά.

* Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, 18.00-20.00 Ζωικοί εχθροί καλλιεργούμενων φυτών και η ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους, με εισηγητή τον καθηγητή και διευθυντή του Εργαστηρίου Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας Γεώργιο Παπαδούλη.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στον χώρο του πρωτογενούς τομέα, της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας στις Κυκλάδες και πραγματοποιούνται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 700 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα δύο πρώτα σεμινάρια για το κλάδεμα και τον εμβολιασμό στην άμπελο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε φόρμα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου και θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου, οπότε και θα αποστέλλεται ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας και υποστήριξης.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα