Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων στο Μοσχάτο Αττικής

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων στο Μοσχάτο Αττικής
spot_img

Σε εταιρεία επεξεργασίας- τυποποίησης κρέατος

Από εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων (επεξεργασία / τυποποίηση κρέατος) στο Μοσχάτο Αττικής ζητούνται Τεχνολόγοι Τροφίμων.

- Advertisement -

Περιγραφή θέσης / αρμοδιότητες:

  • Παρακολούθηση και διασφάλιση της εφαρμογής συστήματος ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων (ISO 9001 και ISO 22000) της εταιρίας
  • Έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, τήρηση προδιαγραφών και κανόνων, έλεγχος διεργασιών
  • Διασφάλιση της συμμόρφωσης της επισήμανσης των προϊόντων (labeling) σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία
  • Συμμετοχή στη βελτίωση της παραγωγής προϊόντων με στόχο την επίτευξη καλύτερων ποιοτικών αποτελεσμάτων
  • Διενέργεια εσωτερικών επιθεωρήσεων και συμμετοχή σε εξωτερικές επιθεωρήσεις (από δημόσιες αρχές, φορέα πιστοποίησης, πελάτες)
  • Συνεχής έρευνα και προτάσεις για τη βελτίωση ποιότητας προϊόντων και διαδικασιών
  • Εκπαίδευση προσωπικού σε αρχές διασφάλισης υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων
  • Επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές
  • Επικουρική υποστήριξη των γραμματειακών διαδικασιών της εταιρίας
  • Νυχτερινό ωράριο: 04:00 με 12:00 μ.μ.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απόφοιτος ΤΕΙ επιστημών τροφίμων ή τεχνολόγου τροφίμων
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εφαρμογών MS Office
  • Γνώση λειτουργίας συστημάτων διασφάλισης υγιεινής και ποιότητας σύμφωνα με ISO, HACCP (επιθυμητή η γνώση συστημάτων BRC, IFS)
  • Αντίληψη της παραγωγής / επιθυμητή η εμπειρία σε παραγωγική διαδικασία
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ικανότητα προγραμματισμού και οργάνωσης
  • Ομαδικό πνεύμα, προσαρμοστικότητα, συνέπεια, εχεμύθεια, ευγένεια
  • Επιθυμητή ηλικία έως 40 ετών
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Επιθυμητά προσόντα:

  • Γνώση Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και κανονισμού 1169/2011
  • Ικανότητα ανταπόκρισης σε προθεσμίες
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα

Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους / τις υποψηφίους-ες που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και κριτήρια για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα