Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Brainwashing: Επιστημονικός Φασισμός

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμBrainwashing: Επιστημονικός Φασισμός
spot_img

Αυτό που οι φασίστες μισούν πάνω απ’ όλα, είναι η ευφυΐα *

Μάλλον θα έχετε ήδη ακούσει για την νέα μελέτη του Επ. Καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα με το κύριο σημείο ότι το 97.7% των νοσηλευομένων με covid εκτός ΜΕΘ κατέληξαν στο θάνατο έναντι των 9.382 νοσηλευομένων σε ΜΕΘ, εκ των οποίων κατέληξε το 72,7%.

- Advertisement -

Η κυβέρνηση αυτή την φορά αποφάσισε να «δράσει» τελειωτικά εναντίου του κ. Λύτρα. Με μια ενέργεια που θυμίζει ολοκληρωτικά καθεστώτα και επιστημονικό φασισμό, τον απέκλεισε από κάθε πρόσβαση στα στοιχεία του ΕΟΔΥ!

Είναι σαν το Αριστερό Εξτρέμ να θέλει να κάνει μια έρευνα πάνω στις ανακλήσεις επικίνδυνων τροφίμων και να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του ΕΦΕΤ!

Με αυτήν της την ενέργεια η κυβέρνηση αντί να κοιτάξει πώς θα βελτιώσει το ΕΣΥ, πετά, για άλλη μια φορά την μπάλα στην εξέδρα. Τρομοκρατημένη από το θόρυβο των επιστημονικών μελέτων, δίνει το σύνθημα: «όχι στην έρευνα που δεν συνάδει με την πολιτική μας».

Αλλά η επιστημονική έρευνα δεν έχει πολιτικό πρόσημο! Δεν υπάρχει Δεξιά ή Αριστερή έρευνα. Απλά, η έρευνα ψάχνει για την αλήθεια και για το γενικότερο καλό.

Όλα τα άλλα, είναι απλά… επιστημονικός φασισμός!

  • Ρητό του Ισπανού συγγραφέα και φιλόσοφου Μιγέλ ντε Ουναμούνο,Η Τραγική Αίσθηση της Ζωής
ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελαιόλαδο: “Πόρτα” από την EFSA σε ισχυρισμό υγείας για μείωση της χοληστερόλης

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων αξιολόγησε εάν ισχύει ο ισχυρισμός υγείας, ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων HDL-χοληστερόλης

Η αλήθεια για τα κατεψυγμένα: Τι κρατά τους καταναλωτές μακριά τους;

Γιατί οι καταναλωτές διστάζουν με τα κατεψυγμένα τρόφιμα – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Δημοφιλή γλυκά και σνακ με διοξείδιο του τιτανίου και γλυκερόλη – Οι εργαστηριακές δοκιμές και οι συμβουλές των παιδιάτρων

Η συνέπειες της κατανάλωσης αυτών των προϊόντων, είναι η παχυσαρκία, προβλήματα ψυχικής υγείας, αυξημένος κίνδυνος καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα