Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πάτρας

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πάτρας
spot_img

Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής

Το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ προκηρύσσει την πλήρωση των κενής θέσης καθηγητή (βαθμίδα Επίκουρου) στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής

- Advertisement -

Η Θέση αφορά καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Ανθοκομία Αρχιτεκτονική Τοπίου». ΦΕΚ Δημοσίευσης: 1910/11-8-2022 τ. Γ΄, ΑΔΑ: 65ΥΤ469Β7Θ-ΟΝ6 Κωδικός «ΑΠΕΛΛΑ»ΑΡΡ 29194.

Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στις 2-11-2022. 

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά (όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ προκήρυξης) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ». 

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος και να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και e-mail που αναγράφονται: Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής: e-mail: cropscisecr@upatras.gr, Ιστότοπος: www.cropscience.upatras.gr, τηλ.: 26310/58343/58346

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα