Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη

ΑρχικήTop quality 4uBDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη
spot_img

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη της BDL έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό και μπορεί να το αντικαταστήσει τέλεια σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του.

Η εταιρία BDL Organic & Healthy Food είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των βιολογικών προϊόντων & της υγιεινής διατροφής. Έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας  η οποία επεκτείνεται συνεχώς. Κύριος σκοπός της bdlorganics η διάθεση στην αγορά ανώτερης ποιότητας προϊόντων με εξαιρετικό σχεδιασμό.

- Advertisement -

Η BDL δημιουργεί ξεχωριστές & φιλικές στον καταναλωτή συσκευασίες οι οποίες απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.

ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη μπορεί να αντικαταστήσει τέλεια το νωπό ασπράδι αυγού σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του, στην αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική κ.λπ. έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό. Είναι εύκολο στη χρήση & διατηρείται εκτός ψυγείου. Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή παγωτών, μαρέγκας, μακαρόν ή όπου είναι απαραίτητο το ασπράδι αυγού.

100g ασπράδι σκόνη σε 700ml νερού δίνουν 800g ασπραδιού περίπου: 25 αυγά.
4g ασπράδι σκόνη σε 28ml νερού δίνουν 32g ασπραδιού περίπου: 1 αυγό.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα