Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη

ΑρχικήTop quality 4uBDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη
spot_img

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη της BDL έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό και μπορεί να το αντικαταστήσει τέλεια σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του.

Η εταιρία BDL Organic & Healthy Food είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των βιολογικών προϊόντων & της υγιεινής διατροφής. Έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας  η οποία επεκτείνεται συνεχώς. Κύριος σκοπός της bdlorganics η διάθεση στην αγορά ανώτερης ποιότητας προϊόντων με εξαιρετικό σχεδιασμό.

Η BDL δημιουργεί ξεχωριστές & φιλικές στον καταναλωτή συσκευασίες οι οποίες απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.

ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη μπορεί να αντικαταστήσει τέλεια το νωπό ασπράδι αυγού σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του, στην αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική κ.λπ. έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό. Είναι εύκολο στη χρήση & διατηρείται εκτός ψυγείου. Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή παγωτών, μαρέγκας, μακαρόν ή όπου είναι απαραίτητο το ασπράδι αυγού.

100g ασπράδι σκόνη σε 700ml νερού δίνουν 800g ασπραδιού περίπου: 25 αυγά.
4g ασπράδι σκόνη σε 28ml νερού δίνουν 32g ασπραδιού περίπου: 1 αυγό.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο