Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συσκευασία ΠΑΪΡΗΣ: Θέση εργασίας για Προϊστάμενο Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΣυσκευασία ΠΑΪΡΗΣ: Θέση εργασίας για Προϊστάμενο Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img

Τεχνολόγος Τροφίμων ή Χημικός ή Μηχανολόγος Μηχανικός.

Η Βιομηχανία πλαστικής συσκευασίας Ε. ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ, στον Ασπρόπυργο Αττικής ζητά Προϊστάμενο Ποιοτικού Ελέγχου. Σημαντική θέση ευθύνης, άμεσα συσχετισμένη με την εύρυθμη λειτουργία της παραγωγής και με σαφή πρόθεση εξέλιξης σε σημαντικό μέλος της διοικητικής ομάδας.

- Advertisement -

Απαιτούμενα προσόντα:

  • 3+ χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε αρμοδιότητες διασφάλισης ποιότητας σε οργανωμένη παραγωγική μονάδα, και απαραίτητα σε στενή συνεργασία με τη γραμμή παραγωγής.
  • Ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην τεχνολογία τροφίμων ή χημείας/χημικού μηχανικού ή μηχανολόγου μηχανικού.
  • Επιθυμητή η εμπειρία πιστοποίησης σε ISO και γενικότερα σε θέματα ποιότητας, καθώς και η εμπειρία στον έλεγχο από ελεγκτικούς φορείς.
  • Ευχέρεια στη χρήση Η/Υ.
  • Ευχέρεια στην επαγγελματική χρήση της αγγλικής γλώσσας.

Βιογραφικά στο Doris.Pairi@pairis.gr

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα