Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Kapelis Packaging: Νέα χάρτινα σκεύη φιλικά προς το περιβάλλον για τη βιοτεχνία & βιομηχανία τροφίμων

ΑρχικήΝέαKapelis Packaging: Νέα χάρτινα σκεύη φιλικά προς το περιβάλλον για τη βιοτεχνία & βιομηχανία τροφίμων
spot_img

Ιδανικά για φρούτα, λαχανικά και προϊόντα αρτοποιίας.

Η Kapelis Packaging πρόσθεσε στη γκάμα της ακόμα μία βιώσιμη λύση συσκευασίας, σκεύη από ανακυκλωμένο ή παρθένο χαρτί, κατάλληλα για άμεση επαφή με τρόφιμα. Είναι 100% ανακυκλώσιμα, με πιστοποίηση FSC και μπορούν να έχουν επιφανειακή κατεργασία (MC) – αδιαβροχοποίηση, κατάλληλη για τρόφιμα.

- Advertisement -

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για πλαστικοποίηση σε περιπτώσεις προϊόντος με πολύ αυξημένη υγρασία καθώς και εκτύπωση 4χρωμίας, με μελάνια ασφαλή για τη βιομηχανία τροφίμων. Είναι ιδανικά για φρούτα, λαχανικά και προϊόντα αρτοποιίας. Μετά την τοποθέτηση των προϊόντων στο χάρτινο σκεύος, η συσκευασία του γεμάτου σκεύους μπορεί να ολοκληρωθεί με οριζόντια μηχανή (flowpack) ή με περιτύλιξη με μεμβράνη τροφίμου.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα