Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η άποψη του Frédéric Leroy για την κατανάλωση κρέατος και το περιβάλλον

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ άποψη του Frédéric Leroy για την κατανάλωση κρέατος και το περιβάλλον
spot_img

Η παραγωγή και κατανάλωση κρέατος και το…κλίμα.

Κυρίες και κύριοι, ας σας γνωρίσω ένας εξαιρετικό συνάδελφο και καλό φίλο: τον Frédéric Leroy.

O Frédéric είναι ο ιθύνων νους πίσω από αυτή την προσπάθεια https://aleph-2020.blogspot.com/2020/01/concept-what-is-this-website-about.html

Μια προσπάθεια που αξίζει να μελετήσουμε τώρα που πολλοί “παίκτες” μιλάνε για vegan διατροφή και άλλες τέτοιες επιστημονικές μπούρδες.

Το κρέας και τα παράγωγά του έχουν μοναδική διατροφική αξία και όταν κάποιος ακολουθεί vegan διατροφή, τότε στερεί τον οργανισμό του από πολλά συστατικά που έχουν υψηλή διατροφική αξία.

O Frédéric και πολλοί αξιόλογοι συνάδελφοί του πρεσβεύουν την άποψη ότι η παραγωγή κρέατος μπορεί να γίνει με περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο. Και ας μην βιαζόμαστε να υιοθετήσουμε απόψεις που λένε ότι η παραγωγή κρέατος είναι καταστροφική για τον πλανήτη.

Πιο πολλά για τον Frédéric, μπορείτε να βρείτε στο Χ: https://twitter.com/fleroy1974

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο