Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
14.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Future Food Today

ΑρχικήFuture Food Today

Μετά το καλλιεργημένο κρέας τώρα και… μούρα εργαστηρίου!

Ισραηλινή startup δημιουργεί μούρα από ολόκληρα κύτταρα.

Upcycled Certified: Πιστοποίηση ανακυκλωμένων τροφίμων

Τι προβλέπει το πρότυπο πιστοποίησης Upcycled Certified.

Λειτουργικά τρόφιμα: Προσθήκη σπιρουλίνας στο ψωμί – Επιστημονικό πείραμα

Αξιολόγηση της αποδοχής από τους καταναλωτές προϊόντων αρτοποιίας στα οποία έχει προστεθεί σπιρουλίνα.

Tώρα και χαβιάρι εργαστηρίου – Πιο φθηνό και πιο βιώσιμο

Κυτταρική καλλιέργεια οξύρρυγχου από το οποίο προέρχεται το χαβιάρι.

Ζυμαρικά από όσπρια: Η νέα τάση και… λύση για την αποδοχή των οσπρίων από τα παιδιά

Ένα από τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων ζυμαρικών, είναι πως αποτελούν τον "δούρειο ίππο" για την κατανάλωση οσπρίων από παιδιά.

Κυτταρική κηπουρική: Μετά το κρέας εργαστηρίου τώρα και φρούτα εργαστηρίου!

Ερευνητές εξερευνούν την δημιουργία φρούτων στο εργαστήριο από κύτταρα.

Νέα έρευνα: Μύκητας που καταστρέφει την πατουλίνη στα τρόφιμα

Ο πρώτος νηματώδης μύκητας που έχει αποδειχθεί ότι είναι ικανός να αποικοδομεί την πατουλίνη

Αrla: Αντιμετώπιση ρυθμιστικών προκλήσεων αναφορικά με τα λύματα από την παραγωγή γάλακτος

Οι εγκαταστάσεις και οι μέθοδοι επεξεργασίας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματική διαχείριση των λυμάτων που προκύπτουν από την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Αυτόματος πωλητής της Nestle για πίτσα…στη στιγμή

Που υπάρχει επεί του παρόντος;

Το ελαιόλαδο θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από άνοια κατά ένα τρίτο

Μια ακόμη ιδιότητα του ελαιόλαδου που απευθύνεται σε περίπου μισό εκατομμύριο Έλληνες. 

Κλιματική αλλαγή: Ένας εχθρός προ των πυλών για τη γεύση της σαμπάνιας

Τριπλασιασμός του κινδύνου ξηρασίας στην Καμπανία τα επόμενα 25 χρόνια- Κίνδυνος για τις κατά τα άλλα αυξημένες πωλήσεις.

Ο πρώτος τρισδιάστατος εκτυπωτής γλυκών με πιστοποίηση NSF

3D εκτυπωτής με δυνατότητα μεγάλης κλίμακας παραγωγής.

«Μεγαλύτερος ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών», λέει καθηγητής ασφάλειας τροφίμων

Καθηγητής ασφαλείας τροφίμων εφιστά την προσοχή στη σύνδεση μεταξύ δηλητηριάσεων και της αύξησης της θερμοκρασίας.

Τρόφιμα εργαστηρίου: Μελέτη για τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις επιτυχίας

Οι παράγοντες που μπορεί να υπονομεύσουν την επιτυχία των τροφίμων FDFs.

Πως οι γενιές διαμορφώνουν τις τάσεις στα τρόφιμα

Η βιομηχανία θα πρέπει να γνωρίζει που απευθύνεται.

Η Ευρώπη στην πρώτη θέση στον παγκόσμιο τομέα ζύμωσης πρωτεϊνών

Επιτακτική ανάγκη η κλιμάκωση της παραγωγής, τονίζει νέα έκθεση.

Καλλιεργημένο κρέας στην Ευρώπη – Χρηματοδότηση του έργου Meat4All

Μαζική παραγωγή και πώληση το 2024 - Στόχος να είναι οικονομικά προσιτό στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Ζυμαρικά από έντομα: Ο δρόμος της ΕΕ προς την εντομοφαγία είναι δύσβατος

Οι Ιταλοί αντιδρούν αλλά πίτσες και ζυμαρικά από έντομα διατίθενται ήδη στη χώρα.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο