Παρασκευή, 13 Ιουνίου, 2025
27 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Future Food Today

ΑρχικήFuture Food Today

Ζυμαρικά από όσπρια: Η νέα τάση και… λύση για την αποδοχή των οσπρίων από τα παιδιά

Ένα από τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων ζυμαρικών, είναι πως αποτελούν τον "δούρειο ίππο" για την κατανάλωση οσπρίων από παιδιά.

Κυτταρική κηπουρική: Μετά το κρέας εργαστηρίου τώρα και φρούτα εργαστηρίου!

Ερευνητές εξερευνούν την δημιουργία φρούτων στο εργαστήριο από κύτταρα.

Νέα έρευνα: Μύκητας που καταστρέφει την πατουλίνη στα τρόφιμα

Ο πρώτος νηματώδης μύκητας που έχει αποδειχθεί ότι είναι ικανός να αποικοδομεί την πατουλίνη

Αrla: Αντιμετώπιση ρυθμιστικών προκλήσεων αναφορικά με τα λύματα από την παραγωγή γάλακτος

Οι εγκαταστάσεις και οι μέθοδοι επεξεργασίας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματική διαχείριση των λυμάτων που προκύπτουν από την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Αυτόματος πωλητής της Nestle για πίτσα…στη στιγμή

Που υπάρχει επεί του παρόντος;

Το ελαιόλαδο θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από άνοια κατά ένα τρίτο

Μια ακόμη ιδιότητα του ελαιόλαδου που απευθύνεται σε περίπου μισό εκατομμύριο Έλληνες. 

Κλιματική αλλαγή: Ένας εχθρός προ των πυλών για τη γεύση της σαμπάνιας

Τριπλασιασμός του κινδύνου ξηρασίας στην Καμπανία τα επόμενα 25 χρόνια- Κίνδυνος για τις κατά τα άλλα αυξημένες πωλήσεις.

Ο πρώτος τρισδιάστατος εκτυπωτής γλυκών με πιστοποίηση NSF

3D εκτυπωτής με δυνατότητα μεγάλης κλίμακας παραγωγής.

«Μεγαλύτερος ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών», λέει καθηγητής ασφάλειας τροφίμων

Καθηγητής ασφαλείας τροφίμων εφιστά την προσοχή στη σύνδεση μεταξύ δηλητηριάσεων και της αύξησης της θερμοκρασίας.

Τρόφιμα εργαστηρίου: Μελέτη για τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις επιτυχίας

Οι παράγοντες που μπορεί να υπονομεύσουν την επιτυχία των τροφίμων FDFs.

Πως οι γενιές διαμορφώνουν τις τάσεις στα τρόφιμα

Η βιομηχανία θα πρέπει να γνωρίζει που απευθύνεται.

Η Ευρώπη στην πρώτη θέση στον παγκόσμιο τομέα ζύμωσης πρωτεϊνών

Επιτακτική ανάγκη η κλιμάκωση της παραγωγής, τονίζει νέα έκθεση.

Καλλιεργημένο κρέας στην Ευρώπη – Χρηματοδότηση του έργου Meat4All

Μαζική παραγωγή και πώληση το 2024 - Στόχος να είναι οικονομικά προσιτό στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Ζυμαρικά από έντομα: Ο δρόμος της ΕΕ προς την εντομοφαγία είναι δύσβατος

Οι Ιταλοί αντιδρούν αλλά πίτσες και ζυμαρικά από έντομα διατίθενται ήδη στη χώρα.

Snack to the Future: Ποιες θα είναι οι διατροφικές τάσεις του 2040

Η Φουτουριστική έκθεση της Deliveroo.

Η αγορά σνακ χαμηλών θερμίδων αναμένεται να αυξηθεί σχεδόν κατά 15 εκατομμύρια ευρώ έως το 2030

Το λιανεμπόριο μέσω διαδικτύου προβλέπεται να παρουσιάσει σημαντική αύξηση και να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αγορά σνακ.

Νέα προσέγγιση αφαλάτωσης με 90% λιγότερη ενέργεια

Το σύστημα καθαρισμού που προορίζεται για λύματα, ποτάμια και θάλασσες, δίνει λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας.

Βόννη: Η Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή καλεί για ολιστικό μετασχηματισμό των συστημάτων τροφίμων

Έκθεση 6 σχεδίων δράσης για λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Βιομηχανία φυτικού κρέατος: Μελέτη για τον εξοπλισμό παραγωγής

Έκθεση αναλύει πως η αναδιαμόρφωση υπαρχουσών εγκαταστάσεων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο λαχανικό έχει τα περισσότερα φυτοφάρμακα – Ανακοινώθηκε η λίστα “dirty dozen” 2025

Ποιο "κέρδισε" τις φράουλες ως πιο μολυσμένο με φυτοφάρμακα, και ποια μπήκαν για πρώτη φορά στη λίστα της "Βρώμικης Δωδεκάδας" 2025 της Environmental Working Group

Σοκολάτες τύπου Dubai: Νέα αυστηρή προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο από την FSA

Νέα προειδοποίηση προς τους καταναλωτές για τις εισαγόμενες σοκολάτες Dubai για παρουσία απαγορευμένων πρόσθετων και χρωστικών και για αδήλωτα αλλεργιογόνα

Ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλωσης σε παιδιά από φυστικοβούτυρο – Για πιθανή αύξηση των κρουσμάτων προειδοποιεί το ECDC

Επιδημία Salmonella Infantis σε μικρά παιδιά από φυστικοβούτυρο - Τι αναφέρει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων
spot_img

Ροή Ενημέρωσης