Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Snack to the Future: Ποιες θα είναι οι διατροφικές τάσεις του 2040
Η αγορά σνακ χαμηλών θερμίδων αναμένεται να αυξηθεί σχεδόν κατά 15 εκατομμύρια ευρώ έως το 2030
Νέα προσέγγιση αφαλάτωσης με 90% λιγότερη ενέργεια
Βόννη: Η Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή καλεί για ολιστικό μετασχηματισμό των συστημάτων τροφίμων
Βιομηχανία φυτικού κρέατος: Μελέτη για τον εξοπλισμό παραγωγής
Οι επιστήμονες σκιαγραφούν τα τρόφιμα του μέλλοντος
Καινοτομία: Τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας από… ξύλο!
Η δυναμική της κάνναβης στη βιομηχανία τροφίμων
BlueTree, Israel: technology for the production of great-tasting reduced-sugar natural beverages
NATURAL HEALTHY TASTY
No Palm Ingredients, The Netherlands: produces sustainable microbial oils to replace the use of palm
Change one ingredient to change the world
Seamore, Holland: seaweed based food products
You just found the tastiest way to save the planet.
SOOS, Israel
Increasing productivity for egg producers globally, improving nutritional security, and saving the lives of billions of male chicks!
Mushlabs, Hamburg, GERMANY
Mushlabs is a biotech company using fermentation to create the next generation of sustainable foods from the roots of mushrooms
FOODINI, Barcelona, SPAIN
The Food 3D printer that makes cooking more creative and elevates your professional kitchen
yfood, UK
yfood has a mission to enable healthy nutrition in every situation
SuperGround, Helsinki, FINLAND
Our one-of-a-kind food technology enables production lines to produce 30% more from poultry by harnessing the full nutritional potential of bones
Three Cents, GREECE
Inspired by bartenders for bartenders
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας