Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ακατάλληλο για πόση το νερό της Μυκόνου

ΑρχικήΝέαΑκατάλληλο για πόση το νερό της Μυκόνου
spot_img

cibum team

Ακατάλληλο έκρινε το νερό από την Μύκονο, ανάλυση δείγματος που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν βακτήρια και μικρόβια πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια. Το δείγμα στάλθηκε για εξέταση από κάτοικο του νησιού, ο οποίος θορυβήθηκε μετά τον σάλο με το “μαύρο” νερό που έτρεχε στις βρύσες σπιτιών στην περιοχή Μαράθι, εξαιτίας βλάβης σε ταχυδιυλιστήριο. Τα αποτελέσματα της ανάλυσης είναι άκρως ανησυχητικά και θέτουν ζήτημα κινδύνου της δημόσιας υγείας.

Πηγή: mykonoslive.tv

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα