Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Αλιεία: Υποχρεωτική η ψηφιακή καταγραφή των αλιευμάτων ακόμα και για τους ερασιτέχνες!
Γιατί οι καλύτεροι σεφ της Βρετανίας “βγάζουν” το σολομό από τα πιάτα τους
Χωρίς παθογόνα μικρόβια τα αλιεύματα από τον Θερμαϊκό Κόλπο
Η ΕΕ προτείνει αλιευτικές δυνατότητες για το 2024 στη Μεσόγειο και στον Εύξεινο Πόντο
ΕΛΟΠΥ: Οι προκλήσεις της ελληνικής υδατοκαλλιέργειας
Eurostat: H Ελλάδα πρώτη σε παραγωγή τσιπούρας και λαβρακίου ιχθυοκαλλιέργειας στην ΕΕ
Δίθυρα μαλάκια: Ελλιπείς οι έλεγχοι των χωρών της ΕΕ σε ιχθυοκαλλιέργειες για μικροβιολογικούς κινδύνους
Βιομηχανία τόνου: Το σύνδρομο Mushy Tuna προκαλεί τεράστιες οικονομικές απώλειες
Πως επηρεάζονται οι μυδοκαλλιέργειες από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας
Iσπανία: Ξεκίνησε η εκτροφή γαλαζόπτερου τόνου στην ξηρά
Φουκουσίμα: Ξένοι αξιωματούχοι τρώνε ψάρια και σούσι για να δείξουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος
Πανελλαδικό Συνέδριο για τα προβλήματα της αλιείας ανακοίνωσε ο Λ. Αυγενάκης
Τα μύδια Χαλάστρας-Κυμίνων θύματα της κλιματικής αλλαγής
Άρχισε η απόρριψη στη θάλασσα ραδιενεργών υδάτων από τη Φουκουσίμα – Νέα καταγγελία από την Κίνα
Χρηματοδότηση του αλιευτικού καταφυγίου Αστακού από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Φουκουσίμα: Ψάρια γεμάτα ραδιενέργεια – 180 φορές περισσότερο από το νόμιμο όριο
Μείωση του πληθυσμού των ψαριών στις Ελληνικές θάλασσες
Αλιευτικός Τουρισμός: Διημερίδα από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ
Λ. Αυγενάκης: Λαγοκέφαλο και λεοντόψαρο στην επόμενη συνεδρίαση των Υπ. Αλιείας της ΕΕ
Ο Λ. Αυγενάκης θα θέσει το θέμα με τα λαγοκέφαλα και τα λεοντόψαρα στο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις