cibum team
Συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία τα Bread Factory με την προσθήκη νέων concept, διεύρυνση των κωδικών αλλά και ενδυνάμωση των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Συγκεκριμένα τα Bread Factory προσθέτουν μια ακόμη γευστική γωνιά την Angolo di Gelato (η Γωνιά του Παγωτού) συμπληρώνοντας έτσι το επιτυχημένο concept του Food Mall με παρουσία σε Αττική και επαρχία.
Τα Bread Factory προχώρησαν στην δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το concept των Food Malls Bread Factory, αναπτύσσεται καθημερινά με στόχο να φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές γευστικές προτάσεις του σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προϊόντα, που να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους . Η νέα πρόταση των Bread Factory φρέσκου παγωτού ημέρας στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef με 13 ιδιαίτερες γεύσεις και τρεις (3 ) γεύσεις σορμπέ. Η 24ωρη ωρίμανση του παγωτού στα Bread Factory, προσδίδει πλούσιο άρωμα μαστιχωτή υφή και ιδιαίτερη γεύση ενώ ταυτόχρονα έχει μειωμένα ζάχαρα και λιπαρά. Η παρασκευή των παγωτών γίνεται στα καταστήματα καθημερινά, και η συντήρηση τους με στόχο την διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους γίνεται σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και πιστότητας.
Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα, καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.
Δείτε επίσης:
Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού.
Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter
Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις
Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής
Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους
Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου
Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες
EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης
Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli
Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες