Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακό σεμινάριο της EFSA για ένζυμα, αρωματικές ύλες και πρόσθετα τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔιαδικτυακό σεμινάριο της EFSA για ένζυμα, αρωματικές ύλες και πρόσθετα τροφίμων
spot_img

cibum team

   Η έναρξη εφαρμογής του κανονισμού για τη διαφάνεια εισήγαγε νέες υπηρεσίες, διαδικασίες και διατάξεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της εφαρμογής που επηρεάζουν, μεταξύ άλλων, τους επιχειρηματίες και τους αιτούντες, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η EFSA πραγματοποιεί διαδικτυακό σεμινάριο για να εξηγήσει τα βήματα της διαδικασίας αίτησης για ένζυμα τροφίμων, αρτύματα τροφίμων και πρόσθετα τροφίμων. Με βάση τις ερωτήσεις που ελήφθησαν μετά την έναρξη εφαρμογής του κανονισμού για τη διαφάνεια, οι ομιλητές θα δώσουν λεπτομερείς εξηγήσεις για τα συγκεκριμένα στάδια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων και θα εξετάσουν ερωτήσεις σχετικά με ζητήματα που αντιμετώπισαν οι αιτούντες τους τελευταίους μήνες.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2021, η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 3 Ιουνίου και απευθύνεται σε αιτούντες στον τομέα των ενζύμων τροφίμων, των αρτυμάτων και των προσθέτων τροφίμων, των υπευθύνων επιχειρήσεων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαστηριακών / δοκιμαστικών εγκαταστάσεων. Είναι ανοιχτό στο κοινό. 

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια μιας ειδικής συνάντησης Q&A.

Η EFSA Θα καταγράψει και θα δημοσιεύσει το διαδικτυακό σεμινάριο στον ιστότοπό της.  

Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ 

Δείτε: Σύγκρουση ρόλων: αρτοβιομηχανίες στρέφονται στον καφέ και αλυσίδες καφέ στις τυρόπιτες!  

Δείτε: O ρόλος της EFSA και η επιτροπή ΒΙΟΗΑΖ που έχει χρώμα ελληνικό   

Δείτε: Αρχίζουν τα… όργανα στην εστίαση. Μουσική στις 28- 29 Μαΐου ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας  

Δείτε: Μεγάλη απάτη τροφίμων στην Ιταλία. 6 εντάλματα σύλληψης για παραπλανητική ετικέτα 

Δείτε: Η σωστή συμπεριφορά στο τραπέζι γιατί… τα πιρούνια δεν είναι φτυάρια, το ανοιχτό στόμα αξιοθέατο και το φαγητό μόνο δικό μας! 

Δείτε: ΣΕΒΕ κατά του Nutriscore  

Δείτε: TripAdvisor: 4 ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα με τα 25 καλύτερα στον κόσμο 

Δείτε: 4 πράγματα που πρέπει να έχει το ψωμί σας 

Δείτε: Νέα δεδομένα: Η συχνή κατανάλωση γάλακτος δεν αυξάνει τη χοληστερίνη 

Δείτε: Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ 

Δείτε: Εθνική επιτυχία: Προϊόντα ΠΓΕ ούζο, τσίπουρο και τσικουδιά!  

Δείτε: Οι αλλαγές στον κανονισμό για τη φέτα και όλα τα προϊόντα ΠΟΠ –ΠΓΕ 

Δείτε:Παιδική διατροφή: ο εφιάλτης της μπάμιας και του μπρόκολου 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα