Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Σεμινάριο EFFoST – Ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων διατροφής

ΑρχικήΝέαΔωρεάν Σεμινάριο EFFoST - Ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων διατροφής
spot_img

cibum team

Αυτό το σεμινάριο είναι μέρος της σειράς σεμιναρίων της  European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) «Sustainable Food Systems: Connecting Expertise in Academia and Industry» που στοχεύει να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες πτυχές της βιωσιμότητας στον τομέα των τροφίμων. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Προκειμένου να εφαρμοστούν οι 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, η βιομηχανία τροφίμων πρέπει να δράσει τώρα, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις. Ο τομέας μας πρέπει να προχωρήσει πέρα από το πράσινο πλύσιμο και τις προσεγγίσεις που βασίζονται αποκλειστικά στο μάρκετινγκ, για να δείξει στους καταναλωτές και στους άλλους ενδιαφερόμενους ότι έχουμε δεσμευτεί να αλλάξουμε.

Μετά τις παρουσιάσεις, οι ομιλητές ήταν διαθέσιμοι για μια συζήτηση πίνακα που θα περιλαμβάνει το ακροατήριο.

Αυτό το σεμινάριο είναι μέρος μιας σειράς σεμιναρίων  « Sustainable Food Systems: Connecting Expertise in Academia and Industry» που  διοργανώθηκε από την  Ομάδα Εργασίας για Βιώσιμα Συστήματα Τροφίμων  και  Young EFFoST . Στόχος του είναι να παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες πτυχές της βιωσιμότητας στον τομέα των τροφίμων. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν ομιλίες ειδικών, πρακτικές προτάσεις από επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και σύντομες παρουσιάσεις από επιλεγμένους ερευνητές πρώιμου σταδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο