Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Σεμινάριο EFFoST – Ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων διατροφής

ΑρχικήΝέαΔωρεάν Σεμινάριο EFFoST - Ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων διατροφής
spot_img

cibum team

Αυτό το σεμινάριο είναι μέρος της σειράς σεμιναρίων της  European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) «Sustainable Food Systems: Connecting Expertise in Academia and Industry» που στοχεύει να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες πτυχές της βιωσιμότητας στον τομέα των τροφίμων. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Προκειμένου να εφαρμοστούν οι 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, η βιομηχανία τροφίμων πρέπει να δράσει τώρα, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις. Ο τομέας μας πρέπει να προχωρήσει πέρα από το πράσινο πλύσιμο και τις προσεγγίσεις που βασίζονται αποκλειστικά στο μάρκετινγκ, για να δείξει στους καταναλωτές και στους άλλους ενδιαφερόμενους ότι έχουμε δεσμευτεί να αλλάξουμε.

Μετά τις παρουσιάσεις, οι ομιλητές ήταν διαθέσιμοι για μια συζήτηση πίνακα που θα περιλαμβάνει το ακροατήριο.

Αυτό το σεμινάριο είναι μέρος μιας σειράς σεμιναρίων  « Sustainable Food Systems: Connecting Expertise in Academia and Industry» που  διοργανώθηκε από την  Ομάδα Εργασίας για Βιώσιμα Συστήματα Τροφίμων  και  Young EFFoST . Στόχος του είναι να παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες πτυχές της βιωσιμότητας στον τομέα των τροφίμων. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν ομιλίες ειδικών, πρακτικές προτάσεις από επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και σύντομες παρουσιάσεις από επιλεγμένους ερευνητές πρώιμου σταδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.

Καινοτομία: Ήρθε η πρώτη στον κόσμο ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία για κατεψυγμένα τρόφιμα

Η εταιρεία Parkside συνεργάστηκε με την αλυσίδα super market Iceland για να παραδώσει μία από τις πρώτες χάρτινες ανακυκλώσιμες λύσεις συσκευασίας στον κόσμο για κατεψυγμένα τρόφιμα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα