Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023
24 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Σεμινάριο EFFoST – Ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων διατροφής

ΑρχικήΝέαΔωρεάν Σεμινάριο EFFoST - Ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων διατροφής
spot_img

cibum team

Αυτό το σεμινάριο είναι μέρος της σειράς σεμιναρίων της  European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) «Sustainable Food Systems: Connecting Expertise in Academia and Industry» που στοχεύει να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες πτυχές της βιωσιμότητας στον τομέα των τροφίμων. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Προκειμένου να εφαρμοστούν οι 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, η βιομηχανία τροφίμων πρέπει να δράσει τώρα, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις. Ο τομέας μας πρέπει να προχωρήσει πέρα από το πράσινο πλύσιμο και τις προσεγγίσεις που βασίζονται αποκλειστικά στο μάρκετινγκ, για να δείξει στους καταναλωτές και στους άλλους ενδιαφερόμενους ότι έχουμε δεσμευτεί να αλλάξουμε.

Μετά τις παρουσιάσεις, οι ομιλητές ήταν διαθέσιμοι για μια συζήτηση πίνακα που θα περιλαμβάνει το ακροατήριο.

Αυτό το σεμινάριο είναι μέρος μιας σειράς σεμιναρίων  « Sustainable Food Systems: Connecting Expertise in Academia and Industry» που  διοργανώθηκε από την  Ομάδα Εργασίας για Βιώσιμα Συστήματα Τροφίμων  και  Young EFFoST . Στόχος του είναι να παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες για διάφορες πτυχές της βιωσιμότητας στον τομέα των τροφίμων. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν ομιλίες ειδικών, πρακτικές προτάσεις από επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και σύντομες παρουσιάσεις από επιλεγμένους ερευνητές πρώιμου σταδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων: Η νέα εξίσωση – Του Νίκου Γδοντέλη

Γιατί τα πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων είναι "ορφανά" χωρίς το Food Safety Culture.

Συσκευασίες επόμενης γενιάς: Επιστημονική ανασκόπηση για τη μετατροπή της συσκευασίας

Η επανάσταση στις επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες είναι κοντά, λένε οι ειδικοί.

Προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο: Ένας “θανάσιμος” κίνδυνος για επιχειρήσεις και καταναλωτές

Οι παρατεταμένες προσφορές και εκπτώσεις είναι ζημιογόνες για την αντίληψη των καταναλωτών, το μέλλον μιας επιχείρησης αλλά και του ίδιου του λιανεμπορίου.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα