Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
24.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η κουλτούρα της ασφάλειας τροφίμων, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, τι ψάχνουν οι ελεγκτές (Βίντεο)

ΑρχικήΝέαΗ κουλτούρα της ασφάλειας τροφίμων, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, τι ψάχνουν οι ελεγκτές (Βίντεο)
spot_img

cibum team

 Οι καταναλωτές εξετάζουν τα τρόφιμα που αγοράζουν με μια όλο και πιο επικριτική ματιά. Οι υψηλές προσδοκίες περιβάλλουν όχι μόνο την ασφάλεια των τροφίμων αλλά και τη βιωσιμότητα και την ιχνηλασιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι η απαίτηση για εφαρμογή αποτελεσματικής κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων για τους κατασκευαστές και τους μεταποιητές τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας.

Στην πιο πρόσφατη από μια σειρά συζητήσεων μεταξύ ειδικών στην ασφάλεια τροφίμων, η Χρύσα Δημητριάδη, Επικεφαλής των προτύπων τροφίμων στο IFS, μιλά με τον Björn Matz για την αναγκαιότητα μιας αποτελεσματικής κουλτούρας για την ασφάλεια των τροφίμων και τις επιπτώσεις για τους κατασκευαστές τροφίμων με την εισαγωγή των αιφνιδιαστικών επισκέψεων ελέγχου στην Έκδοση 7 του IFS.

- Advertisement -

Με την είδηση ότι οι εταιρείες τροφίμων που ασχολούνται σοβαρά με την εφαρμογή μιας κουλτούρας για την ασφάλεια των τροφίμων είναι πιο πιθανό να έχουν καλύτερα αποτελέσματα ελέγχου, η κ. Δημητριάδη μοιράζεται μερικά χρήσιμα παραδείγματα για το τι ψάχνουν οι ελεγκτές όταν μιλάμε για συλλογή στοιχείων.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ 

Συζήτηση των εμπειρογνωμόνων Χ. Δημητριάδη και Björn Matz

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα