Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΟΕΕΤ: Μεγάλη νίκη της Ομοσπονδίας, των πρωτοβάθμιων σωματείων, μα πάνω από όλα των εργαζομένων

ΑρχικήΝέαΠΟΕΕΤ: Μεγάλη νίκη της Ομοσπονδίας, των πρωτοβάθμιων σωματείων, μα πάνω από όλα των εργαζομένων
spot_img

cibum team

«Η ανακοίνωση της εταιρείας efood για άμεση σύναψη σύμβασης αορίστου χρόνου σε 2.000 εργαζόμενους αποτελεί τεράστια νίκη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), των σωματείων μας, μα πάνω από όλα των ίδιων των εργαζομένων» αναφέρει η ΠΟΕΕΤ σε ανακοίνωσή της.

«’Αμεσα υιοθετήσαμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, προκηρύξαμε δύο κινητοποιήσεις, όπου οι διανομείς συμμετείχαν μαζικά, πήραν την τύχη στα χέρια τους και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Η ΠΟΕΕΤ δηλώνει πως θα είναι στο πλευρό τους, μέχρι και ο τελευταίος εργαζόμενος να έχει πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, όχι μόνο στην efood, αλλά σε κάθε εταιρεία, σε κάθε χώρο δουλειάς. Αυτή η νίκη είναι των εργαζομένων. Ο αγώνας για να μην μείνει στα χαρτιά, όπως έγινε τώρα το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συνεχίζεται αδιάκοπα. Εργαζόμενοι, σωματεία, Ομοσπονδία, μπορούν να καταφέρουν πολλά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ.

Παράλληλα, η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου και το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού με ανακοινώσεις τους υπενθυμίζουν τη σημερινή συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του ‘Αρεως.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα