Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025
19.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κίνα: Αύξηση της παραγωγής, κατά περισσότερα από 50 εκατομμύρια τόνους σιτηρών υψηλής ποιότητας

ΑρχικήΝέαΚίνα: Αύξηση της παραγωγής, κατά περισσότερα από 50 εκατομμύρια τόνους σιτηρών υψηλής ποιότητας
spot_img

cibum team

Η υλοποίηση προγραμμάτων στην παραγωγή σιτηρών υψηλής ποιότητας στην Κίνα, προώθησε τη δομική μεταρρύθμιση της αλυσίδας εφοδιασμού στην αγροτική οικονομία, αυξάνοντας τις προμήθειες τροφίμων και προσφέροντας οφέλη για τους καλλιεργητές, όπως δήλωσε χθες, ένας αξιωματούχος της Διοίκησης Στρατηγικών Αποθεμάτων της Κίνας.

Η υλοποίηση των σχετικών προγραμμάτων στην Κίνα έγινε το 2017.

- Advertisement -

Από τότε, η κεντρική κυβέρνηση διέθεσε 21,5 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 3,32 δισεκατομμύρια δολάρια) από τον κεντρικό προϋπολογισμό για την υλοποίηση των προγραμμάτων βελτίωσης της αγροτικής οικονομίας.

Οι τοπικές κυβερνήσεις και οι κοινωνικές επενδύσεις πρόσθεσαν άλλα 60 δισεκατομμύρια γουάν, σύμφωνα με τον Ζανγκ Γουφένγκ, που είναι ο επικεφαλής της Διοίκησης Στρατηγικών Αποθεμάτων.

Η Κίνα πρόσθεσε περισσότερους από 50 εκατομμύρια τόνους υψηλής ποιότητας σιτηρών μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων βελτίωσης των καλλιεργειών κατά την ίδια περίοδο, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων υψηλής ποιότητας σιτηρών οδήγησε σε υψηλές αποδόσεις και στη βελτίωση της ποιότητας, προώθησε την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας υψηλής ποιότητας και αύξησε το εισόδημα των αγροτών στην Κίνα, όπως πρόσθεσε ο Ζάνγκ.

 *1 δολάριο: 6,46 γουάν

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής και βασικό συστατικό σε ενεργειακά ποτά ενοχοποιείται για λευχαιμία – Νέα μελέτη

Ένα αμινοξύ που παράγεται από τον οργανισμό, υπάρχει σε πολλά τρόφιμα αλλά πωλείται και σε μορφή συμπληρωμάτων, φαίνεται σύμφωνα με νέα μελέτη, πως κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό

Η Απόφαση του ΥΠΑΑΤ για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων στην ασφάλεια τροφίμων

Σε ισχύ ενιαίο πλαίσιο για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού σε επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν τρόφιμα, για την ενίσχυση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα στην Ευρώπη: Στη δημοσιότητα η έκθεση της EFSA – Αναλύσεις 13.246 τυχαίων δειγμάτων

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα