Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας υπό την αιγίδα του ΓΠΑ και του ΥΠΑΑΤ

ΑρχικήΝέα21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας υπό την αιγίδα του ΓΠΑ και του ΥΠΑΑΤ
spot_img

Όλα τα θέματα  της σύγχρονης Ζιζανιολογικής Επιστήμης με έμφαση τις προκλήσεις στην εποχή της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας (EU Green Deal).

Η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στο 21ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο που θα γίνει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 9, 10 & 11 Μαΐου 2023 (http://www.eze.org.gr/sunedria/21st-conference/).

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν προφορικά πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες αλλά και γραπτές ανακοινώσεις (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Ζιζανιολογίας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και συζητήσεις σε επίκαιρα σημαντικά προβλήματα της Ζιζανιολογίας στην Ελλάδα. Το Συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τις εργασίες του αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός συνέδρων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ένας νεκρός από ψαροκεφτέδες που πωλούνται σε Lidl και Coop στη Δανία

Μολυσμένοι με listeria ψαροκεφτέδες, προκάλεσαν επτά ασθένειες και έναν θάνατο.

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο