Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δίρφυς: Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ της εταιρείας εμφιάλωσης

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔίρφυς: Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ της εταιρείας εμφιάλωσης
spot_img

Ο Νίκος Σέρρας παραμένει με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας

Εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο, με πενταετή χρονικό ορίζοντα, της εταιρείας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας ορίστηκε νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ της Δίρφυς ΑΕ. Ο Νίκος Σέρρας παραμένει με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Δίρφυς παραμένουν ο Σπύρος Αντωνίου, τεχνικός διευθυντής της εταιρίας και ο Κωνσταντίνος Κολιοβέτας, οικονομολόγος και εκπρόσωπος μετόχου μικρότερου ποσοστού.

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής στην ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, ηγείται μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Πλάτωνα Μαρλαφέκα, της εταιρείας Λουξ.

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας εξελέγη τον περασμένο Σεπτέμβριο Μέλος στο νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποδεικνύοντας την ενεργή ενασχόλησή του με τον ελληνικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο