Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
25.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

KAFEA TERRA: Διάκριση στα Bravo Sustainability Awards 2022

ΑρχικήPicksNews LineKAFEA TERRA: Διάκριση στα Bravo Sustainability Awards 2022
spot_img

Για το πρόγραμμα “Κυκλική Οικονομία στην Επεξεργασία, Παρασκευή & Κατανάλωση Καφέ”

Η KAFEA TERRA, 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Awards 2022, στον πυλώνα, Περιβάλλον, για το πρόγραμμα “Κυκλική Οικονομία στην Επεξεργασία, Παρασκευή & Κατανάλωση Καφέ”. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης – Bravo Sustainability Week 2022.

- Advertisement -

Η KAFEA TERRA Food and Drinks AEBE αποτελεί αμιγώς ελληνική βιομηχανική εταιρεία, στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας καφέ. Η Εταιρεία ενσωματώνει πρακτικές κυκλικής οικονομίας στον τομέα παραγωγής, εμπορίας, παρασκευής και κατανάλωσης καφέ και μεριμνά για την εκπαίδευση και ενημέρωση όλων των κρίκων της αλυσίδας αξίας της, ούτως ώστε να προκύπτουν σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Οι επιμέρους στόχοι συνοψίζονται στην ελαχιστοποίηση απόθεσης απορριμμάτων στα ΧΥΤΑ, εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας και μείωση κόστους λειτουργίας.

Η Φιλιώ Χατζηδάκη, Sustainability & Corporate Affairs Manager της KAFEA TERRA Food and Drinks AEBE δήλωσε: «Η βράβευση αυτή μας τιμά ιδιαιτέρως, καθώς αναδεικνύει την προσπάθεια της KAFEA TERRA να εφαρμόζει πρακτικές κυκλικής οικονομίας στο σύνολο των δραστηριοτήτων της, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντας παράλληλα όλους τους κρίκους της αλυσίδας καφέ. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε πτυχή της λειτουργίας μας, εστιάζοντας στην ανάπτυξη μιας υπεύθυνης και πρωτοποριακής επιχείρησης που δημιουργεί αξία στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά προς αυτή τη κατεύθυνση, μειώνοντας συνεχώς το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα